Общински сбор на партия Атака Троян сваля политическото си доверие от централното ръководство на ПП Атака

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПП АТАКАНа свое заседание от 30.05.2013,
ОС на Атака Троян прие следната

ДЕКЛАРАЦИЯ

ОС на Атака Троян сваля политическото си доверие от централното ръководство на ПП Атака.

Мотиви:

1. За нас е напълно неприемливо поведението на ПГ на Атака в Народното събрание, с което бе подсигурен мандата и избора на правителството на ДПС и БСП и чрез което ПП Атака стана един своеобразен представител в една нова „тройна коалиция”.

Припомняме, че само преди четири години ПП Атака напусна 40-тото НС и направи „Народен парламент” именно срещу управлението на ДПС и БСП в една друга тройна коалиция. Какво става днес? Кои сме ние?

2. На проведените парламентарни избори’2013 ПП Атака се срина спрямо изборите през 2009-та с 35% на национално ниво /приблизително 140 000 гласа/, срина се с 45% на ниво област Ловеч, а на ниво община Троян сривът е 65%. Преди началото на кампанията, за първи път от 8 години проучванията сочеха Атака Троян с най-висок рейтинг спрямо всички останали партии. Отчайващият резултат се случи единствено и по вина на централното ръководство, което съсипа нашият труд, пренебрегвайки и изолирайки местните структури. За нас е обидно да бъдем третирани като потенциални „предатели”, а ПП Атака да се превърне в единствената партия, на която членовете и структурите бяха лишени от правото да издигат кандидати за народни представители.

За ОС на Атака Троян е недопустимо три дни преди крайния срок за регистрация на листите в РИК, ние да не знаем собствените си кандидати. Още по-недопустимо и обидно е, че след наложеният ни за водач на листата, вторият в листата на Атака за 11 МИР Ловеч е номиниран и издигнат не от структура на Атака или от централното ръководство, а от майка си в едно ловешко кафене два дни преди крайния срок за регистрация. Това ли са кадрите и лицето на Атака за област Ловеч – един 23-годишен неизвестен младеж, без образование и без житейски и всякакъв професионален опит? Това ли е стил и метод на работа в една съвременна и демократична партия?

До къде ще ни доведе този изолационизъм, който освен в извънпартиен аспект се пренесе и във вътрешнопартиен план с изолация на местните структури и капсулиране на едно ръководство с тесен кръг хора около него. Колко от учредителите на ПП Атака преди 8 години на централно и местно ниво са останали днес в Атака? Как и защо те бяха прогонени или принудени да напуснат, след което обругавани и обявявани за „предатели”? Всички те ли са предатели на Каузата на Атака? Съмняваме се да са всички!

Национализмът и патриотизмът имат обединителни, а не разединителни функции!

 

Всичко това доведе до демотивация на членовете на ПП Атака, а огромна част от симпатизантите и избирателите оттеглиха своята подкрепа на проведените парламентарни избори 2013г..

 

Силно обезпокоени от настоящето и още по-загрижени за бъдещето на ПП Атака,

ОС на Атака Троян настоява за:

Оставка на централното ръководство на ПП Атака;

Свикване на извънреден конгрес и избор на ново ръководство;

Промени в устава на ПП Атака;

ОС на Атака Троян призовава местните структури и симпатизанти на ПП Атака в страната да подкрепят тази декларация.

Да си върнем Атака!

Да живее България!

 

ОС на Атака Троян

30.05.2013.

41 thoughts on “Общински сбор на партия Атака Троян сваля политическото си доверие от централното ръководство на ПП Атака”

 1. Невменяемото поведение на сидеров,си личеше още преди години.Чудно,че троянския лидер ИП,който винаги се е правил на всезнаещ,беше сляп и глух за изцепките му,за поведенческите му маниери,маниакалността му,нарцисизмът,фашизоидният му подход и как винаги неглижираше точно членовете на ПП Атака.Това,че умееше да им промива мозъците ,съвсем не значи,че за него те бяха хора.За него те бяха само метод,да изпълняват комплексарските му напъни,подплатени с хубави и правилни думи,но без да има нещо на лице.Та,покрай него и шайката му, всички останали членове по-скоро приличаха на дебилни фанатици,скандиращи: всичко,което не е с нас на сапун.Говоря образно,но дано ме разберат.Та-питам ИП-видно е,че няма да си подаде оставката.Какво правим?Атака загива,нова партийка ли,г-н ИП?И ми е чудно,кой ще се дере после пред трибуната 🙂

 2. Невменяемото поведение на сидеров,си личеше още преди години.Чудно,че троянския лидер ИП,който винаги се е правил на всезнаещ,беше сляп и глух за изцепките му,за поведенческите му маниери,маниакалността му,нарцисизмът,фашизоидният му подход и как винаги неглижираше точно членовете на ПП Атака.Това,че умееше да им промива мозъците ,съвсем не значи,че за него те бяха хора.За него те бяха само метод,да изпълняват комплексарските му напъни,подплатени с хубави и правилни думи,но без да има нещо на лице.Та,покрай него и шайката му, всички останали членове по-скоро приличаха на дебилни фанатици,скандиращи: всичко,което не е с нас на сапун.Говоря образно,но дано ме разберат.Та-питам ИП-видно е,че няма да си подаде оставката.Какво правим?Атака загива,нова партийка ли,г-н ИП?И ми е чудно,кой ще се дере после пред трибуната 🙂

 3. Браво на Троян!Да ви последват и всичко останали!
  Пази Боже сляпо да прогледа!

 4. Нормално е като виждат какви ги върши техния Ръководител на партията, излага хилядите привърженици на тая партия, браво така трябва.

 5. Отваряйте си очите какви ги вършите! Да не сбъркате! Вашата партия е единствената парламентарно представена партия на 95-тя % бедни и ограбвани в тази страна. И не се радвайте на похвалите, защото те са от измикярите на олигархията!

 6. Не му е времето да се опитва преврат! Това е мечтата на ГЕРБъвите , не се подвеждайте!

 7. Атака и Волен ще пребъдат, защото са единствените Българи в Българската политика ! Всеки, който е против Волен си купува билет за забвението, за миманса, за бунището. Приятно пътуване на ренегатите от Троян.

 8. Браво!
  Това е едно отлично начало. Дано Ви последват всички други градове и колкото по-бързо, толкова по-добре.
  Атака с това ръководство е обречена.

 9. пълно е с хиляди глупаци,които са се взели толкова на сериозно,че не могат да се обединяват дори в глупостта си.
  Нужно ти е един поглед да създадеш първа представа за човек,една седмица за да се запознаеш с поведението му и един месец за да го опознаеш изобщо.
  Странно колко слепи глупаци съществуват,след като не успяха за толкова години да видят истинското лице на един болен и алчен за пари ,застаряващ чичко.
  Странно,как може да допускате да замазват зрението ви с хвърляни камъни от чужди дворове във вашите…
  Няма да познаете беден и мизерстващ политик,който обаче ви агитира за да поправи „вашата мизерна колибка“..
  Едни пълни агънца във вълчи кожи.Ето това сте всички българи и ме е срам да се нарека такъв,заради вас.Псувате съседите,но ако ви подложат на малко от огъня , на който ги пържат,ще се пръснете като тези каквито сте наистина.Избирате боклуци,за които знаете че не струват,само защото не можете и ви е страх да носите отговорност за каквото и да е.Знаете че промяна трябва,но ви стиска само да излезнете на улицата да повикате за такава и то само ако има много хора с вас.И чуете ли тропот на палки по щитове и изчезвате.И за това отново и отново ще избирате Болен,Бойко,Станишев,Местан и който и да е друг,предложил да носи отговорност вместо вас самите.И после няма да вините себе си ,а циганите,турците,американците,руснаците,еврейте и всеки друг.
  Тази страна е свободна на хартия,а нация има само в спомените на старите и в идеалите на младите.
  Всичко е гробище,пълно с мъртви хора и агънца в кожи на вълци и Смърт за вас!

 10. Това е едно много мъдро решение! Браво и адмирации!
  С психично болен на чело партията е обречена. Сидеров мисли само за себе си, а всички членове на партията за него са само средство за трупане на богатства и власт.
  АТАКА има бъдеще, НО без Волен Сидеров.

 11. Късно е либе за китка…вопъла ви не е срещу Психопата, защото и в предните парламенти с участието Му се видяха неговите похвати…вопъла ви е, че ви е пренебрегнал и сега други разиграват маймунския цирков номер да му бъдат „гавази“. Самият факт, че членувате в партия „Атака“ е показателен сам по себе си !

 12. ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ В ПАРТИЯ АТАКА ПРЕДАДОХА НАЦИОНАЛИЗМА, ПОЕХА ПО СТЪПКИТЕ НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, ЗА КОЛКО СЕ ПРОДАДОХТЕ НА БОЙКО БЕ БОКЛУЦИ?

 13. Какъв атакист си бе турска миризлива подлога. За колко пари ви купиха рязаните?

 14. Скрий се някъде бе смешник. турска миризлива подлога ще викаш на баща ти, мамка ти деба циганска.

 15. А бе, АТАКИСТ, да вървиш да го дух@ш! Ти чел ли си „Балканджи Йово“, че ще викаш на балканджия турска подлога, мама ти деб@. Ходи да правиш сюнет на Волен-ибрика и не се показвай в Троян, щотоо… :@

 16. Ей турчин мазен, вдигай си посраните гащета и ходи да лижеш задните части на новите ти господари, трояйнски педераси предателски.

 17. тоя АТАКИСТ къв е сега някой платен?
  до сега не се беше появявал.
  То предателя е Волен от ясно по ясно.
  Тук троянци са си в правото! Постъпиха честно и почтенно!
  Не може някакъв си /като Волен да им подменя вота/. Преди изцепките на Волен, АТАКА беше българска партия. Сега АТАКА в парламента е бизнес пратия, кой ще им даде повече и не правят разлика дали са ДПС дали са евророма.
  Както си му викат на ВОЛЕН – Волен ага!

 18. Аз не съм балканджия ама къв е тоя АТАКИСТ заспал??? що не си е.. м…
  форумите на платените драскачи са другаде…

 19. Сашо, ми вземи някоя троянка, че да те направим балканджия, какво чакаш 🙂 😛

 20. Турските мекерета около Сидер ага явно ги работят без вазелин. Сидер ага прибра парите а за АТАКИСТА останал един гол рязан та затова пищи изрода анадолски.

 21. Вие сте били мега тъпи парчета бе, признайте си, че се продадохте на герб боклуци мръсни. Какво очаквахте от Сидеров да подкрепи Бойко ли? Нови фалшифицирани избори? Герб на власт? Какво искате вие та предадохте националистите. Мандат за ДПС? Заради такива отрепки като вас и НФСБ националистите винаги ще са разделени. Да наричате националисти турци ето до там стигнахте продажни копелета. Срам и позор ако сте били някога атакисти или националисти. Каквито и да сте били сега сте се превърнали в шибани гербаджии.

 22. Атаката си умря. Акимов е на път да абдикира. Да Живей БКП!

 23. Абе АТАКИСТ кой подкрепяше ГЕРБ 3 години у парламента бе малоумник? Три години подкрепяхте ГЕРБ а сега ми ревете като вдовици. Що си мислите че хората не помнят?

 24. 2009-та АТАКА спря тройната след опустошителното им правителство.
  2013 АТАКА спря ГЕРБ след опустошителното им правителство.
  Не АТАКА ами 40% от гласувалите подкрепиха БСП
  ГЕРБ и БСП народа си ги избра, АТАКА няма нищо общо, те се съобразяват с избора на хората. Саботирането на правителството няма да доведе до нищо по различно. Подкрепяше ГЕРБ защото много лъжеха, че ще вдигат стандарта на живот, ще изгонят монополите, ще построят АЕЦ Белене и т.н. Нито подкрепата за ГЕРБ, нито осигуряването на кворум е достатъчна причина да се бунтуват фалшивите националисти от Троян. Толкова ли не могат да преценят, кое е по-добро за България!!!

 25. Абе боклук, тези тъпотии и смешни оправдания ги пробутвай у некоя лудница кога ви викат на преглед. Описал си житието на една политическа проститутка коя се подлага и продава за пари. Въпросът е колко платиха на другаря Сидеров ефенди. Ти си ясен – тъпа и неграмотна откачалка.

 26. „2013 АТАКА спря ГЕРБ след опустошителното им правителство“ пише АТАКИСТА
  бе тоа верно е луд за връзване. Кого си спрял като лизахте яйцата на Борисов 3 години бе тъпанар.
  Дадохте власта на агите от ДПС и сега ми ривети колко били лоши ГЕРБ. Лоши са ама вие сте още по-зле щото сте предатели и срам за национализма.
  Троянци обаче добре ви го начукаха продажници с продажниците!

 27. защо му обръщате внимание на този АТАКИСТ.
  ИП им разказа играта на тези платени фурнаджийски лопати от АТАКА в парлмантар поне им показа че не може да ни разиграват

 28. А сега чух че АТАКА Русе недоволстват срущу идеята новия областен управител да е от ДПС…
  Русенци да не последват ИП? или тях ще ги е страх

 29. личи си, че сте пълни тъпаци и никога не сте били националисти, а просто олигофрени дето им промиват мозъците по медиите, никой не ви е виновен, че не може да мислите самостоятелно ….. политиката не е за тъпаци, като не разбирате нищо от политика си трайте по-добре троянски педерунгели, не е зле да се информирате по-добре за нещата преди да говорите глупости

 30. АТАКИСТ, приемното ми време е от 14 до 16 часа всеки работен ден. Помоли някой да те доведе ама да ти сложи дръвцето между зъбките. Като ти бия инжекцията ще се успокоиш и ще махнем дръвцето, след което може да си го завреш в задника… щото изобщо няма да ти пука дали е дръвце или е рязания на новите ти приятелчета от ДПС 🙂

 31. ОООО АТАКИСТА
  чест ти Делян Пеевски за шеф на ДАНС! Ако и сега напишеш коментар…

 32. Работата никак не отива на добре. Комунистите и рязаните срам нямат.

 33. Къде е АТАКИСТА да обясни поведението на Атака днес в НС? Да обясни защо първо гласуваха против избора на новия шеф на ДАНС, докато ги нямаше от Герб, а след като се появиха Герб и се проведе повторно гласуване избягаха и не гласуваха. Сакън да не отпадне кандидатурата на агите от ДПС. Защото с гласовете на Атака, Герб и няколкото от БСП – вотът никога нямаше да мине. Отново Атака показа какви предатели и слуги са на ДПС!!!

 34. “Здравейте, лоботомирани електорални единици на “Атака”! Как сте? Взехте ли вече първата си минимална заплата от 1000 лева? Пенсиите от 500 лева сладки ли са? Наядохте ли се? Изгонихте ли западните “колониалисти” и как е сега? Почнахте ли да добивате злато от неизчерпаемите запаси на България, за които Волен ни осведоми напук на цялата академична общност? Изгонихте ли турците от управлението на България? Дойде ли китайския инвеститор, за когото 20 милиарда не са нищо, за да ни построи безплатна централа?
  Чувам, че тези неща не се случват нещо, но може би съм просто заблуден и сляп… Снощи вашия избраник излезе из улиците на София с 40 души платен антураж, за да бие хора, които протестират срещу управлението на БСП и ДПС. Той държи про-руската (правилно четете – “про-руска”, а не “про-турска”) партия ДПС да остане на власт. Пак. За първи път в историята на следкомунистическа България, български депутат поведе хора (и то платени) да се разправят с политически опоненти, които са на страната на европейското ни бъдеще и демокрацията и всячески се противят на завземането на властта от мафията. Десет милиона не се изкарват толкова лесно с едно даване на кворум. Трябва да се отстояват. Не се ослушвайте, кажете как сте днес, рибоци? Как е чувството да сте в еничарския корпус?“

 35. “Здравейте, лоботомирани електорални единици на “Атака”! Как сте? Взехте ли вече първата си минимална заплата от 1000 лева? Пенсиите от 500 лева сладки ли са? Наядохте ли се? Изгонихте ли западните “колониалисти” и как е сега? Почнахте ли да добивате злато от неизчерпаемите запаси на България, за които Волен ни осведоми напук на цялата академична общност? Изгонихте ли турците от управлението на България? Дойде ли китайския инвеститор, за когото 20 милиарда не са нищо, за да ни построи безплатна централа?
  Чувам, че тези неща не се случват нещо, но може би съм просто заблуден и сляп… Снощи вашия избраник излезе из улиците на София с 40 души платен антураж, за да бие хора, които протестират срещу управлението на БСП и ДПС. Той държи про-руската (правилно четете – “про-руска”, а не “про-турска”) партия ДПС да остане на власт. Пак. За първи път в историята на следкомунистическа България, български депутат поведе хора (и то платени) да се разправят с политически опоненти, които са на страната на европейското ни бъдеще и демокрацията и всячески се противят на завземането на властта от мафията. Десет милиона не се изкарват толкова лесно с едно даване на кворум. Трябва да се отстояват. Не се ослушвайте, кажете как сте днес, рибоци? Как е чувството да сте в еничарския корпус?“

 36. Вярно е!!! Този Волен е много много болен и опасен! Жалко за АТАКА!
  Но АТАКА-Троян се разграничи първа от този луд и опасен за България човек. Какъв човек?! Това е предател! Той за пари подлога на турците стана!!!
  Жалко за напъните на АТАКА да бъдат защитници на българското!!! Оказа се че Волен е имал нужда само и единствено от пари!!! Но чак толкова яко да гушне турците и комунистите никой не е очаквал!!!
  Надявам се на следващите избори БСП да са малцинство! ДПС да са си с 4% процента и да има достатъчно прогресивни личности, които нямат нищо общо с партизанското минало на България!
  Отряд Чавдар – шумкари крадци на сирене и кашкавал. Техните наследници от БСП се опитват да изцоцат малкото останало от България!
  И защото са интернационалисти от БСП са забравили за БАТАК, Априлското възстание, романите на ХАЙТОВ, ОДРИН и са гушнали ДПС!!!
  Това е! БСП и ДПС са заедно!!! Интернационалисти и турци!!!
  Какво парвят левите за едната власт! Готови са съюзник на дявола да бъдат!

 37. alexn,винаги съм уважавал твоето мнение,макар че сме на два различни полюса,но не изпростяваш,като някои от тук пишещите.Обаче аз не мога да забравя налудничавото поведение на ИП през целия период,откакто е в ОС.Точно поради тази причина и ме е яд,че истините,които той казваше се губят и смисъла им се губеше и нямаше кой да го чуе.Защо?Ами защото нещо в поведението му куцаше и той предпочете да следва маниера на този Болен Лидеров,отколкото със спокоен тон,с поведение,което да доказва,че първите седем години не му липсват,да цели точно там,където му е мястото…..това са изхабени приказки,нищо,че има кой да каже-прав беше Пеевски.Сега мълчи и го разбирам,но миналото не може да се върне.Всички виждахме,само той не виждаше невменяемото поведение на лидера му и налудничавият му поглед.Сега не мога да го оневинявам.Той си носи съответната вина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.