Плевен, Ловеч и Троян са първите градове от проекта „TV7 в България”

Националната ефирна телевизия TV7 стартира един от най-мащабните си проекти под мотото „TV7 в България”, чийто старт ще бъде даден с градовете Плевен, Ловеч и Троян. В периода 13-15 април телевизията ще излъчва част от програмата си в този регион, за да отрази местните проблеми, забележителности, таланти и актуални теми.

В сряда, 13 април, TV7 ще позиционира своята мобилна сцена в центъра на Плевен, от където през следващите три дни ще се осъществят преки включвания за новините и сутрешния блок на телевизията. Репортерите на TV7 ще бъдат и в градовете Ловеч и Троян, от където също ще се правят преки включвания.

В петък, 15 април, Николай Бареков ще води сутрешния блок „БОдилник” и рубриката „Гореща точка” от центъра на Плевен, а местните жители ще могат да се включат активно в предаването. Новото ток шоу на TV7 „Пряка демокрация”, също ще се превърне в трибуна на местното население и ще се снима на живо от Плевен в петъчната вечер от 17.45 ч.

За доброто настроение на местните жители ще се погрижи и група Акага, която ще изнесе свой концерт в петък. Като част от проекта „TV7 в България” ще се реализират и конкурсите „Красивите деца на България” и „Момиче на времето”, в които ще може да се включат представителите на региона.

Проектът „TV7 в България” цели да скъси дистанцията между лицата от екрана и обикновения зрител и да даде възможност на хората от различни части на страната да споделят, както проблемите на техния град, така и нещата, с които се гордеят и които са се превърнали в символ на региона.

 

3 thoughts on “Плевен, Ловеч и Троян са първите градове от проекта „TV7 в България””

  1. Не казвайте на Пеевски че не можем взема думата от него 😉

  2. Критисайзър, ще си мълчим пред Пеевски, че да вземеш думата. Знаеш ли какво да правиш с нея?

  3. Утре,петък в 12,30 ч. екипа на ТВ7 ще е пред общината.Който иска нека да дойде и да сподели проблемите на града пред тях.Смятам,че ще е добре да се даде гласност на всичко което ни вълнува като ГРАЖДАНИ на Троян!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.