СДС – Троян се явява самостоятелно на местните избори

СДС е народна партия, член на Европейската народна партия от 1998 г. Общинската организация на СДС l Троян  отстоява принципа политиката да се прави на ниво близко до хората, защитаващо техните интереси и гарантиращо техния просперитет.  За нас е важна подкрепата не на партиите, а на хората. Ние искаме да върнем човека в основата на местната политика, а не партиите, обслужващи интереси на ограничени кръгове. Получихме предложения за предизборни коалиции, някои от които много настойчиви и ултимативни. Към нас се опитаха да приложат похвати, за които бяхме сигурни, че отдавна са останали в миналото. Но ние не търсим коалиция на всяка цена. За нас е без значение, кой и как ще се опитва да подмени вота на избирателите, безпринципно присвоявайки си абревиатури и имена, в които СДС винаги е била основния двигател. Това са част от причините, поради които взехме решение да се явим самостоятелно на местните избори 2011.

Последните 10 години СДС изживя катарзис. От него излизаме пречистени от клиентелизъм и болезнени лидерски амбиции. Извървяхме своя път до тук, с ясна мисия и цели, които осъществихме. Признахме своите грешки и понесохме последствията, но запазихме духа на СДС. В съвременното динамично общество има нужда от идеали и непреходни ценности. В днешния ден, когато наблюдаваме опити за реабилитация на тоталитарни лидери и похвати, се чувстваме отговорни, да сме носители на тези ценности. Готови сме да работим честно, сериозно и отговорно, да следваме предизвикателствата, оставайки верни на принципите и идеалите си, отказвайки да влизаме в коалиции на всяка цена.

Нашата кампания ще бъде позитивна, ще се борим за одобрението и подкрепата на всеки жител на общината. Защото политиката ни в местното управление ще е да върнем на хората възможността да работят и успяват, да реализират собствения си идеал и живота си по начин, който е достъпен за всеки. Защото демокрацията в целия свят се крепи на две прости правила: Да има равни права за всички, и всички да сме равни пред закона!

Ние ще отстояваме позицията: Достоен живот за всеки!

И нека Бог да благослови България и Троян!

 

Председател на СДС Троян

инж. Румен Русанов

4 thoughts on “СДС – Троян се явява самостоятелно на местните избори”

  1. voeln prezident we !!!ataka NA VLAST we sini goveda !!! BULGARIQ NAD VSICHKOOOOOOOOOOOOOO!!!!TOVA PRED BANQ BA6A TRQBVA DA SE POVTORI DA SE POTRETI I O6TE MNOGO ATAKA NA VLAST TRQBVA DA SE SPRE NA6ESTVIETO NA CIGA.. V BG!!!

  2. Много съм доволен, че СДС се явяват сами. Стар фен съм на СДС. Предния път не гласувах, защото не харесвам някои от хората, с които бяха. Да видим сега, какво ще предложат.

  3. Абе, АТАКА, като искаш “ BULGARIQ NAD VSICHKOOOOOOOOOOOOOO!!!!“ поне го напиши на български, бре… Аман от… хайде да не казвам (swear)

  4. Добре написано. Остава да видим кои са предложенията им за съветници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.