I КРЪГ „ATV CHALLENGE CUP 2010“-изненади

Днес беше денят на изненадите. Първо ни изненада времето, след като постоянно се редуваха дъжд със слънце и обратно. Това е написал г-н Тодор Христов, главен организатор на събитието, в специализирания офроуд форум-сайт / предварително ви информирахме за състезанията край Дълбок дол с АТВ/. Ето и останалата информация от специалиста/позволяваме си да я заимстваме, тъй като има много троянци почитатели на този спорт, както и немалко състезатели. Освен това г-н Христов пише хубаво и емоционално/:
Състезателите си направиха тренировките и се готвеха за квалификациите. В клас „Junior“ новата надежда Георги Гочев успя да грабне първото време на Малката Тромба само с 3 сек.Голямата изненада дойде в клас „4WD“ .
Словенецът Марко Ягер с „Outlander“650 МАХ /т.е.- двуместно/, успя да даде най-добро време, изпреварвайки фаворитите Крис и Шиша /Пламен Василевски/.

В клас „2WD“ имаше също изненади. Две АТВ-та на Can-Am DS 450 дадоха най-добри времена, като първи е Миха Шпиндлер от Словения, следван от Елико Охана от Израел.
Трети се класира Игор Фабиани и на няколко секунди от него е Десислав Цеков .
За утре се очаква изключителна борба и то във всички класове.
Публикувано в СПОРТ И ТУРИЗЪМ с етикети , , , , , , , , . Постоянна връзка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.