Троянец първи в румънския шампионат по мотоциклетизъм

Красимир Михайлов от Троян, представител на Zedmoto Racing Team, разгромил конкуренцията  в румънския шампионат по мотоциклетизъм на гръцката писта Серес, прочетохме в  Novsport,com.
Краси завършил първи в клас Б 600 Суперспорт. „Не беше лесно, но дадох всичко от себе си. Радвам се, че постигнах първата победа за отбора“ – казал след финала състезателят. Михайлов бил и с най-добро време на квалификациите, като така си осигурил първото стартово място.
Краси Кърта, както е известен в падока, е на 28 години. С мотоциклетизъм се занимава от дете. Той е един от състезателите, участващи в дебютния състав на Zedmoto Racing Team. Освен с мотоциклетизъм на писта се занимава и със  стънт – изпълнение на радикални маневри като каране на задна и на предна гума.
Това е първото  официално състезание за тима. „Има  още много състезания, това е само първата ни победа“, заявява Петър Лозанов, основател  и мениджър на отбора.

2 thoughts on “Троянец първи в румънския шампионат по мотоциклетизъм

  1. Аз лично не познавам ,победители ,с ниско самочувствие.Пък и е редно да пишем на Български или и за това имаме високо самочувствие .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.