Кметът за ситуацията в общината, сигнали на 6-80-50

Кметът за ситуацията в общината, сигнали на 6-80-50/Назаем от „Троян21″/
Ето какво е написала кметът Михайлова в сайта на „Троян 21“ във връзка с проблемите в общината днес. Публикуваме го заради важността на информацията.
„Кризисният щаб в общината работи с целия си капацитет. Тежко е положението в цялата област – блокирани са Тетевен, Априлци, Угърчин. Проблемите са предизвикани от това, че снегът е тежък и мокър. В цялата община има паднали електрически стълбове и дървета, повалени от мокрия сняг. Няма електроснабдяване в селата Голяма Желязна, Белиш, Борима, Дебнево, Гумощник, Патрешко, Райковска, Орешак, Черни Осъм, Терзийско, Горно Трапе, Балабанско, Ломец . Продължава непрекъснато падане на дървета, които препречват пътища и блокират достъпа до някои от селата. Мобилизирани са голям брой екипи с резачки, които освобождават пътищата от падналите дървета. Тежка е обстановката по пътя до Беклемето. Там има блокирани коли, пътят на колоната се освобождава с ротор, който се движи в посока Беклемето. Пробива се затворен участък между Старо село и Борима. Продължават да падат електрически стълбове. Има риск от спиране на връзките на някои от мобилните оператори. Щабът с приоритет работи за осигуряване на достъп до всички населени места. Осигурен е достъпа на Спешна помощ до всички нуждаещи се. Регистрирано е само едно МПС по пътя за Балканец. Чистят се централните пътища в града. Започва почистване на страничните улици и дъждоприемните шахти.
Спиране на валежите се очаква през нощта.
Умолявам гражданите, на които не се налага да пътуват по спешност, да не предприемат пътуване. Сигнали на гражданите могат да бъдат подавани при дежурния в Общината на тел. 6-80-50.“

7 thoughts on “Кметът за ситуацията в общината, сигнали на 6-80-50”

 1. Абе, Генади не си играе, доста бързо стана говорител на червената управа 🙂
  Нека 🙂

 2. г=н Маринов много правилно е публикувал за кризисната ситуация.Това не значи обаче ,че е говорител или без значение какви определения са дадени.
  Бпагодаря Ви,г-н Маринов за точната информация

 3. Не е трудно от болшевишката управа да се прехвърлиш на червената управа.

 4. Другарката кмет да си направи разходка по тротоарите на града за да разбере как се предвижваме ние, електоралните единици.

 5. Почистването на тротоарите е задължение на електоралните единици.

 6. Освен че си чистим, да ни подсигурят и пясък да си ръсим тротоарите,Пенке,и да ни плащат за услугата.

 7. Ценке, по-добре да ръсиш срещу крокодили, отколкото да ръсиш глупости

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.