6 thoughts on “Без коментар – Чешмата протече

 1. Айде да идем синца да пием по една студена водица…и без това само това ни сервират…барем да свикваме 😉

 2. Сега остава да направят и една обществена тоалетна на центъра.

 3. Дам, та там да „изписваме“ цялото си възмущение по стените.
  Българинът не може да има обществена тоалетна, защото не уважава себе си и околните. Цапа с жълто и кафЕво като същински Пикасо – после дим да го нема…па да чисти който ще. Не се замисля обаче същият, че след 5 дена пак ще му се наложи да ползва кенефа….
  Това е друг въпрос, важното е, че ни върнаха човешкото привилигировано право да пийваме студена водица 😉

 4. извинявам се че не e по темата с чешмата.ще минат още 50 години и няма да бъде ремонтирана улица македония ,а кмета често минава от там за вилата си, но не му пука въобще.а относно римския път от 2005г. до 2010г.нищо не е направено .а е сключен договор лятото на 2009г.за разчистване и изграждане на подпорна стена.
  и от както чакаме асвалт за закърпване на дупките от ловеч те стават все по големи и, все повече.относно за друг голям магазин в троян това няма да стане!

 5. За липсата на голям магазин в Троян кмета не е виновен, просто града не е добро място за инвестиция на този етап! Чешмата протече, ама с тия смешни чучурчета, може би щеше да е по-добре да не протича, защото в момента се излагаме. Свлачището на стадиона и срутището на „Римски път“ ще започнат да се укрепват в най-скоро време(това лято трябва да се приключи, ако дойдат пари от европата)! Улица „Македония“ ще се ремонтира, ако одобрят проекта от ЕС, заедно с още 2-3 улици и няколко детски площадки!!! Ако в следващите 6 месеца нищо от това не се е случило, тогава пак може да плюеш тука, драги ми троянец, даже вече ще имаш по-добро основание.

 6. до Vendetta- кво сега тряя още 1 год. да чакаме ли че то ще сварши мандата- мисли малко!!??? и тоя като оня нищто и половина!!!! само лае месеца и краде пари!!!! улица ХР. Ботев трябваше да е ПРЕАСВАЛТИРАНА И ГОТОВА още октомври!!!!??? Пак ли тряя да го чакаме!!!???

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.