Рисунки обагриха детски лица в Априлци

Рисунки обагриха детски лица в АприлциJMB Active – Центърът за култура и туризъм, проведе днес, 26 септември, в читалище „Светлина“ в  Априлци поредното свое събитие.
Деца и възрастни оставиха своите рисунки и добри пожелания върху голям картон, който ще бъде окачен за спомен от слънчевия ден в центъра на JMB Active, съобщи Мария ван Домелен, представител на Центъра. Три поколения се събрали и се забавлявали до насита в една по-различна неделя..
На всички жени и момичета Милена направила цветен маникюр. С много нетърпение децата се наредили и за декоративен грим, полаган от лъчезарната Ирина. Пъстри пеперуди, цветчета и много усмивки обагрила детските лица.
Мария ван Домелен каза още:“Постигнахме още една от целите на нашия център, която беше да започнем да организираме и събития, в които по-малките жители и гости на Априлци да се забавляват.“
JMB Active вече организира и следващото си събитие през октомври. То ще бъде пъстроплетене на традиционни български чорапи от младата дизайнерка Росица Миткова. Тя е известна  с това, че може да плете със 7 цвята едновременно, без да прекъсва нишките. Точната дата за събитието ще стане известна скоро.

2 thoughts on “Рисунки обагриха детски лица в Априлци”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.