Сините в Троян с предизборно споразумение

Партиите „Демократи за силна България“ и „Съюз на демократичните сили“ в Троян са сключили предизборно споразумение преди дни. Целта е максимални резултати на предстоящите президентски и кметски избори, съобщи Мариела Шошкова от ДСБ.
Двете организации ще имат единни кандидатури за президент с формат „Синята коалиция“, също така ще имат една кандидатура за кмет и обща листа за общински съветници при формат „Синята коалиция -плюс“. Очакванията са към тази коалиция да бъдат приобщени други партии, движения и неправителствени организации, самоопределящи се като център-десни, съответно подкрепящи целите и платформата на „Синята коалиция“.
Кандидатите за кмет и съветници ще бъдат излъчени с консенсус, като съставът на листата ще се определя на паритетен принцип, се казва в съобщението от г-жа Шошкова.
Предизборното споразумение е подписано от председателите на общинските организации инж. Милко Станчев и инж. Румен Русанов. Двамата десни лидери на 26 март участваха в традиционното поклонение пред жертвите на тоталитарния режим в лагера „Слънчев бряг“ край Ловеч.

One thought on “Сините в Троян с предизборно споразумение”

  1. AMi ni6to novo. OStava tezi lajnari da napraviat kli kak si stiskat racete, kakto e na vsi4ki izbori dosega. Danio Sirakat, Shoshkova, Rajkovska, BAlevi Tolupi dva broia i arhitekta mafiot Penio Terziev.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.