Хотелите в Троян 30% по-евтини?

Хотелите в Троян 30% по-евтини?Това любопитно заглавие излезе в новинарски сайт днес. Като източник на информацията, че хотелите в община Троян това лято ще поевтинеят с 20-30%, е посочен зам.-кметът Мариян Балев.
„Ще заложим на уикенд и сезонния туризъм. Ще се стремим да привлечем основно български туристи. Общината разполага с 3200 легла в над 250 хотела и къщи за гости, 200 заведения за хранене, развлечения и кафесладкарници с над 10 000 места“,  казал г-н Балев.
От 50 до 100 лева за двойна стая със закуска струва нощувката в тризвездните хотели в общината, научаваме още от изданието. Уикенд почивките може да струват повече, но за сметка на това през седмицата цените поевтиняват драстично.
Тенденцията е да има безплатни бонуси за почиващите. Някои хотелиери вече предлагат при три нощувки туристът да получи една безплатна вечеря. Почти всички по-скъпи хотели включват безплатен минерален басейн и безплатни спа процедури.
Ако тази информация отговаря на истината, тя може само да ни радва, тъй като е знак, че и нашите хотелиери са готови да реагират гъвкаво в условията на криза, което доста дълго време не забелязвахме при тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.