„Лукойл“ с терен край Троян

"Лукойл" с терен край ТроянФирмата „Нефтохим“ е закупила терен на изхода за Ловеч и възнамерява да строи там своя бензиностанция, съобщи кметът Минко Акимов пред троянската общественост. Очакванията са това да стане идната пролет. Ако в Троянско се появи бензиностанция от веригата „Лукойл“, това вероятно ще повлияе върху цените на петролните продукти за тяхното нормализиране, е надеждата на местните автомобилни водачи. Както е известно, Троян е сред градовете с най-високи цени, което продължава да бъде факт и след срива в местната икономика и видимото обедняване на част от населението.

16 thoughts on “„Лукойл“ с терен край Троян”

 1. Това не го вярвам докато не го видя готов обекта.
  Съмнявам се местните монополисти да позволят така лесно външна намеса на големия в този бранш в България. 🙂

 2. Прав е Templar! Няма така лесно да позволят да им вдигнат копанката на високо… 🙁

 3. Pisna mi da cheta gluposti i ne verni danni. Luk oil niama dori i namerenie da kupuva teren v troian. Kamo li da investira v benzinostancia, a OMV s koeto sushto chesto se praviat insinuacii kato chuiat za Troiqn i prekluchvat razgovora. Minio Gluf neka si prikazva tezi gluposti na selianite v Trapeto no ne i na men.

 4. Истината аргументирай думите си.
  Докажи ни, че Лукойл няма да строи в Троян?
  Или и ти си само с приказките …

 5. „Лукойл“ със сигурност имаха намерение преди 5-6 години. Дори в бюрото по труда бе проведен конкурс-събеседване със служители на компанията за позициите счетоводител и управител на бензиностанция. И само след няколко месеца от бюрото съобщиха, че „мача се отлага“… Дано сега да се получи!

 6. Тази сутрин кметът на Община Ловеч откри Lidl , най-новият хипермаркет в Ловеч. Стотици ловчалии образуваха огромна опашка, виеща се през целият паркинг пред магазина в очакване на евтини продукти, а близките кръстовища не можаха да поемат наплива от автомобили и движението около магазина беше затруднено.

 7. един културен човек не нарича хората селяни от където и да са .а че монополистите в троян не пускат никого да им подбива цените за това примери много

 8. Ми за това Ловеч от затънало до уши „село“ за три години стана горд и хубав областен град. А Троян от що-годе провинциален град от ниско ниво, за тия три години се превърна в едно голямо село.
  Не Лидл, ами летище ще си направят в Ловеч.
  Тука може да направят само „пеперударник“, щото никой няма да дойде да инвестира в умрял Троян.

 9. Един попитал застрахователя си, който му предлагал нова по-изгодна застраховка гражданска отговорност: “ Добре де, ами ако ме удари селянин, гражданската ще важи ли“?! В тази връзка питам-има ли значение колко нови бензиностанции и на кои фирми ще се строят на територията на Троян? Някой си мисли че цените на горивата ще паднат?“А дано, ама нада ли“ както козваше колега от форума.

 10. EM/SI, може и да има! Бил съм свидетел как собственик на бензиностанция се обажда сутрин на друг собственик (на 3 бензиностанции) за да попита какви цени да обяви за деня… Не ми се вярва с Лукойл да може да става така… пък знае ли човек 😉

 11. Най много да паднат цените с една две стотинки, което е ця-я-я-я-ял 1%.
  Нали видяхте какво стана когато петролът беше 150$ за барел. Тогава цените стигнага до някъде 2.50 лв. Сега при цени малко над 80$ за барел цените вече са 2.22 лв.(визирам бензин А-95). Е, на това здраве му кажете. Някой може ли да даде смислена обосновка и разяснение по този казус? Защото аз не съм запознат с тези въпроси в детайли!
  Не претендирам за абсолютно точни данни.

 12. мили ми темплар като не ти харесва троян що не идеш в ловеч там като си направят летище ще литнеш и ще се отървеш от “селянията“ която толкова ти тежи

 13. Мили ме fauve, най-лесно би било да избягаш, както правят 90% от младите в Троян. Аз обаче обичам града и края си. Не съм страхливец 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.