Мъж се обеси в хола си

Мъж се обеси в хола си50-годишен мъж /Н.М./ е сложил край на живота си, като се обесил на вратата на холната стая. Тялото е намерено от 71-годишния му баща Р.М., който се прибрал в апартамента си и видял ужасяващата гледка.Сигналът е подаден сутринта вчера в 8,55 ч.
От полицията съобщават, че са извършени необходимите следствено- процесуални действия, няма видими следи от насилие. Трупът е изпратен за аутопсия в Съдебна медицина- Ловеч. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство. А ние какво да допълним, освен че животът без видима надежда за по-добро вече удря най-уязвимите представители на обществото…

7 thoughts on “Мъж се обеси в хола си”

 1. Само гледай…
  До няколко години народа ако не се събуди и не осъзнае, че го цакат на всяка крачка, до там ще се стигне приятелю. Не е първия случай в областта, няма и да е последния. Дано не съм прав – дано се оправят нещата за всички ни. Но както сме тръгнали не виждам това как ще стане.

 2. Едва ли горкият човечец, лека му пръст го е направил щото получава 1000 лв заплата, щото може да изхранва децата си нормално с тия пари или пък щото е спокоен за колата, жената и къщата си. ДОкараха ни до просеша тояга. Но всеки си заслужава сопата..

 3. Темплар, наистина дано не си прав. 🙂

  Аз не ги възприемам тия неща за нормални (и не защото взимам голяма заплата или имам много радостен живот)

 4. Средно дневно в България близо 4 човека се самоубиват. Предимно възрастни хора и пенсионери. Разбира се, тази черна статистика се спестява на народонаселението, а журналистите отразяват само това, което им се подаде от властимащите.

 5. Е нали ако не е така – властимащите ще застрелят журналистите, дето не ги слушат (e.g. Боби Цанков)…
  Така че…поклонена глава сабя не я сече. Такива са и медиите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.