Обрали вендинг машината и на Механото

Автоматът за кафе и други топли напитки, поставен в коридор в Професионалната гимназия по механоелектротехника,  е „претършуван“ наскоро, научихме от неофициален източник. Разбира се, взети са монетите от него, а количеството им ще остане неустановено. Това е втори такъв случай почти по едно и също време в нашия град. „Ударите“ едва ли са донесли на авторите си кой знае каква сума, но фактите са достатъчно тревожни – посяга се на всичко, прегради за обирджиите няма. Очевидно имаме сериен „изтъмбвач“ на машини в Троян.

3 thoughts on “Обрали вендинг машината и на Механото

  1. Нормално. Ако продължи тази немотия ще ставаме свидетели на все по-големи проблеми в тази област. Дано не се наложи да започнем да монтираме решетки по прозорците и да слагаме само блендирани врати.

  2. Ами нали искахте демокрация? Вардете си я с решетки сега. Едно време немаше такиви золуми. Имаше строга милиция и дисциплина!!!!

  3. И ти искаш да ми кажеш, че изкривената форма на комунизъм преди години е по-добра от изкривената форма на демокрация сега ?! Може би, но каквато и форма на управление да се наложи в момента, все същото ще е, а да ти кажа проблемите, които сега съществуват са се зародили точно по време на комунизма!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.