Разкриха троянец, убил съпругата си

Разкрит е убиецът на изчезнала 46-годишна жена от Троян, обявена за общодържавно издирване на 18.март, информират от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Ловеч.
Издирването на  Виолета Василева Иванова започнало по молба на 45-годишния й съпруг В.И., който заявил, че жена му напуснала дома им на 16. март и оттогава е в неизвестност.
В хода на издирвателните мероприятия криминалистите са установили по безспорен начин, че съпругът е съпричастен с изчезването на Виолета. На 23.март той е бил подложен на полиграфско изследване в Института по психология на МВР и резултатите показали, че е причинил смъртта на съпругата си, след което прикрил следите.
От допълнителни беседи с него  станало ясно, че след като убил Виолета, разчленил трупа и заровил останките в горичка по пътя Ловеч – Плевен. Пред съдия от Окръжния съд в Ловеч мъжът е направил пълни самопризнания.
Предстои извършване на оглед на местността, където са заровени частите от трупа. По случая е образувано досъдебно производство и продължават работа служители на сектор Криминална полиция при Областната дирекция на МВР-Ловеч и Районното управление в Троян.
По зла ирония на съдбата днес, със съобщаването на разкритото убийство, излязоха двата троянски вестника, където четем обявлението на МВР-„РУ“Полиция“-Троян издирва Виолета Василева Иванова“, с описание на 46-годишната жена….

12 thoughts on “Разкриха троянец, убил съпругата си

 1. Око за око, зъб за зъб.
  Такива хора трябва да бъдат подлагани на публичен разстрел.
  Както и оня снощния дето се правеше на дресьор на жени.
  За такива изтрещели ненормалници не требе да има свобода, да не кажа живот.
  И без това земята е пренаселена, не виждам защо са ни подобни боклуци!
  Лека й пръст на женицата…

 2. ИЗРОД,за този каквото и да реши съдът ще е малко.
  Бог да прости женицата,а този …………незнам.По действащото законодателство-доживотна присъда без право на замяна.

 3. Е кажете ми сега в нормален свят ли живеем!?
  Какво значи да убиеш някой,още повече съпругата си и ей така да си я закопаеш някъде си!Не в затвора,ами като казва Темплар-око за око,зъб за зъб….

 4. За убиеца на Вили само смърт по бавен и жесток начин. Дано близките намерят сили да продължат да живеят. Мислите ни са с тях.

 5. Немога да повярвам!! Били сме колеги… Немога да повярвам, че Вальо е способен на такова нещо! Тогава беше един от най-кротките хора които познавам.

 6. Браво на органите! Убийството на сестрите Белнейски още не е разкрито, а тук само за няколко дни. Нещо май…

 7. Няма угодия – ако не е разкрито престъплението, защо не е разкрито, ако е разкрито бързо пък става подозрително…

 8. Четете ли изобщо ?!
  Какво има да се разкрива при ПЪЛНИ ПРИЗНАНИЯ ?!
  Убиецът разказал всичко самичък, какво има да се разкрива толкова ?
  Нищо общо няма това с Белнейски…
  Не мога да повярвам, че това е станало в Троян.
  Тъкмо взех да се чудя как така в тая ненормална пародия на държава, Троян остана един от малкото градове, в които няма изроди дето да разчленяват, изнасилват и пр.
  Но ето, че спокойствието ми се изпари много бързо…
  Това е реалността, това са резултатите от бедността, безпаричието, тройната коалиция, хорската апатия и това типично овчо чувство за примиреност.
  Заслужаваме си, до догодина такива случаи ще стават все повече, ще видите.
  Народът озлобява и се превръща в кръвожадна тълпа,жадна…уви…за своята собствена кръв, место за тази на пастирите си…
  Мир на праха на Виолета, и дано убиецът бъде измъчван до смърт !

 9. Потресена съм! Като чух по новините на Про.Бг изпаднах в ужас! Такива неща по нашия малък край не са се случвали с години! Този е бил психично болен, дано да има правосъдие и да си получи заслуженото! Горкото дете- цял живот без майка и цял живот да знае, че собсвеният му баща е убиецът на майка му! Съдба човешка! Мир на праха на й…

 10. Мога да кажа само едно нещо, бог да прости майка ми, а колкото до баща ми, ще го чакам, и неговият ред ще дойде.Благодаря на вас всичи, благодаря и на баба ми при която живея, тя прави всичко по силите си да съм добре, много я обичам и дължа й живота си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.