Ревност е най-вероятният мотив за убийството в Троян

Най-вероятно ревност е превърнала кроткия Валери в убиец на жена си Виолета, предполагат криминалисти от ловешката полиция. Станалото известно преди ден убийство потресе троянци с ужасяващите подробности около него. Предполага се, че при пореден семеен скандал мъжът е грабнал твърд предмет в гнева си и е ударил жената по главата. После откарал тялото в дърводелската си работилница в Бели Осъм, с ножовка и голям нож отрязал главата, ръцете и краката, торса срязал на две. Останките натоварил в колата и ги заровил в горичка по пътя Ловеч-Плевен.  След провал при детектор на лъжата и самопризнания тялото бе открито, а случилото се излезе наяве. Криминалистите са установили, че  са извършени обгаряния на черепа, на дланите и ходилата. „Така според наша информация той се е стремил да предотврати разпознаване на трупа при евентуално откриване на тялото”, казва по случая шефът на полицията в Ловеч главен инспектор Георги Иванов.
„В момента арестантът е в шок, не иска да говори с абсолютно никого. Той е обикновен човек, не е изявен престъпник. Има нещо, което ни притеснява в погледа му, но затова ще му правим психопортрет“, обяснили пред вестник „Монитор“ полицаи от разследващия екип. Основната им версия е, че престъплението е извършено от ревност. Виолета била красива и поддържана жена, правела впечатление с външността си, имала ухажори, будела у съпруга си подозрения за изневяра. Подозренията се засилили малко преди убийството, когато 46-годишната жена си направила операция и си сложила ботокс, подлагала се на процедури за разкрасяване. Оттогава скандалите в семейството станали ежедневие. Освен това полицаите са научили, че последните пет години семейството обитавало общо жилище, но бракът бил консумиран крайно рядко. Съпругът имал много силни чувства към жена си и искал по някакъв начин да възвърне предишните им отношения, пише агенция „Фокус“.
Синът на Виолета и Валери ще бъде при баба си по майчина линия и няма да ходи на училище до пролетната ваканция. Бащата остава в ареста.

21 thoughts on “Ревност е най-вероятният мотив за убийството в Троян

 1. Шапка му свалям на Вальо! Съжалявам го и му прощавам. Тази демокрация жените просто не я разбраха, селяндурка с ботокс на 45 години, къде е тръгнала?! Да се прави на хубава за кого? Даже нема да коментирам повече.

 2. Евала че му сваляш шапка!!!!!!!!!!! А защо всеки мъж се заглежда по добре изглеждаща жена? Ако си имаш повлекана в къщи , ще искаш ли нещо по-различно, или само нея ???????? А ако съпругата ти се потдържа , какво – ще я убиеш ли ? Защо ходиш при проститутка, защото не е с елека и престилката ли?????????? Никой не знае какво иска един мъж-майка,домакиня или любовница!!!!!!!!

 3. Глупости, знаем си…
  Искаме добра майка, добра домакиня и любовница в едно. Това, че 90% от жените не изпълняват поне едното условие, ние не сме виновни 😉

 4. Ха-ха естествено,че мъжете никога не са виновни.За първи път чувам жените да имат условия за изпълнение.Къде ги бе Темплар да ги прочета,че да не вземат и мен да ме намерят на парчета някой ден.Тук мисля нестава въпрос за мъж или жена,а за човешко същество щото ако почнат жените да разпарчетосват мъжете си за неспазени условия дето не съществуват,че то ще останем без мъже бре.

 5. Всяка жена иска да изглежда добре, а тази наистина беше хубава макар и вече на 46г. Ако всеки, чиято жена правеше така я режеше на парчета…то щяха да останат най-смотаните и грозни жени. А иначе ако може мъжа си ходи , НО ПО ТАКИВА, ХУБАВИ ЖЕНИ, НАЛИ? ВЗЕЛ НЯКОЙ СИ ТАМ ШАПКА ДА СВАЛЯ НА ЕДИН УБИЕЦ…БРАВО, САМО ТАКА!

 6. Божеее, тоя па шапка сваля, че някой си убил жена си, щото била поддържана… Мъка, мъка.

 7. Не забелязвате ли, че тая година за три месеца три трагедии се случиха в града…какво става в тоя Троян?

 8. Е как какво, Троян е част от България –> и ние сме част от всеобщното затъпяване и озверяване !!!

 9. Всеки мъж иска да има до себе си поддържана жена! Този малоумник трябва да се е гордеел с жена си- красива, поддържана и харесвана жена, а не да ревнува ди болка и неузнаваемост, които са му промили мозъка! Какво като си е сложила ботукс?? Има възможност, сложила си е, иска да изглежда красива жена! Колкото до поддържането, никой мъж не иска някоя баба Меца или някоя маймуна до себе си, затова не ни винете заради това, че искаме да изглеждаме красиви и да се поддържаме! Друг е въпросът дали самата жена може да съчетае добре домакинството и поддръжката си!

 10. 4ifo,
  Ти си щастлив човек, пардон, не си човек. Но си щастлив, жени като за тебе колкото искаш. Вонящи, чорлави, дебели. Ти сигурно с такава и живееш. А може би живееш с жена, на която не можеш да стъпиш на малкия пръст и това те кара да озверяваш. То и на този психопат там му е бил проблема. По-страшното е, че е възможно да има коментар като твоя. Наверно пребиваш жена си всеки път, когато се напиеш, заплатата не стига, комшията има по-хубава кола, не са те оценили в работата/а ти си много умен…/, или просто не си успял да го в……
  Бог да я прости жената!

 11. Според мен 4ифо е пълен нещастник, и няма жена 100%. Той е и безработен, и дори няма кола.

 12. То небяха НАП, НОЙ, здравни даначни кумунисти, кризи и безработица

 13. Човекът просто е обичал жена си и не е искал да я споделя с друг. Това че я е обичал до степен, при която е предпочел да е мъртва, отколкото да я дели с други е лошото в случая. Съмнявам се даже да е толкова жесток човек или да е ненормален. Поне като чете човек статията разбира, че дефакто убииството е било непредумишлено, паднало му е пердето, хванал е нещо и край. Нарязването и всичко останало са резултат на нежеланието му да влезе в затвора. Човек не всеки ден убива жена си все пак, така че и за него е било голям стрес, оттам са дошли извратените идеи за прикриването на престъплението.

 14. И 2мата бяха добри хора,той даваше всичко за семейството си,грижеше се за него,работеше даже и в неделя.Тя пък винаги гледаше синът и да е прилежен,спретнат и отличник!Това е нешастен случей..поредната разправия явно,но с фатален край 🙁 не е трябвало по този брутален начин да постъпва с тялото й,но явно в такъв момент човек губи разсъдъка си!Най-мъчно ми е за Сиси,дано детенцето се съвземе …

 15. Лесно е да се съди, но по-добре да не бързаме – човек в гняв или в ревност може да извърши всичко, после идват страх, шок, бил е кротък човек и този удар го е довел до изстъпление, не може да се очаква от него и трезво да разсъждава при подобен удар…Вероятности колкото щете

 16. Чета и се мая….Първо пише:
  2мата са добри хора, грижат се за детето, малко след това има ПОРЕДНАТА РАЗПРАВИЯ…после момченцето…. СИСИ….

  Както ще да е…няма значение той и тя какви били.
  Жената я знам от Еврофутбола на центъра, там съм я виждал и действително бе подържана…очевидно над 40 обаче…
  И аз се нервя всеки ден и се вбесявам бе, това значи ли че трябва да хвана ножа и да изколя какво що има из нас ?!
  Не ме интересува кой какъв е бил преди това, човек сторил тази гавра с мъртво тяло, което той сам е умъртвил – казах го в 1вия коментар – ПУБЛИЧЕН РАЗСТРЕЛ !!!

  Земята няма нужда от такива хора…ние също !

 17. този пич сигурно само хвърля ябълката на раздора и после гледа сеири.не може човек да бъде убит затова че иска да е красив.да иска да се чувства добре .по скоро когато една жена се подложи на операции,значи има малк и проблеми със себе си.после държанието към половинката и се променя,а половинката ако не знае друго освен работа и ракиика и в кюпа.за да получиш трябва да дадеш е казано.не само жената ,най вече мъжа.защото той е мъж!

 18. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА НЕЧИЙ ЖИВОТ!!!!!!!!!!!!!!СМЪРТ ЗА ИЗРОДИ!!!!!!!!!!!!

 19. Бог да прости майка ми, а колкото до „баща ми“, ще го чакам.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.