Поздрав от далечна Австралия

Честит 9-ти септември, другари и другарки от троянските ГЕРБ, БСП и комунистическия ви слугинаж от партийния сбиротак „Избор за Троян“ /каква пародия/, ДПС и ВМРО.

Честит празник и на всички бивши и настоящи общински съветници от ОбС Троян!Честит празник и на Певците на днешния троянски посткомунизъм другаря Г. Маринов и другарката Р.Моканова, които чрез вестничетата си „Троян 21“ и „Троянски глас“ от години възпяваха и възпяват управляващите троянски комуняги от бившата БКП и громяха и заклеймяваха вредителите и подривната дейност на такива като Р.Скубарев или И.Пеевски срещу днешните троянски комуняги в БСП, ГЕРБ и останалите партийни разноцветни клонинги на БКП&Слугинаж.

Днес такива повече няма и градът и общината са изчистени от всякакви нездрави елементи. Днес в Троян цари такава оглушителна тишина, че дори страхливите стонове, тихите протести и попръдването под юргана на смелите троянски юнаци и бабаити не се чуват.

Днес сме свидетели на изпълнената заветна мечта на комунистическите превратаджии от 89-та година хем да ограбят държавните и общински ресурси, хем отново да притежават 100% властта „под вънкашност чужда и под име ново“. Днес в Троян вече цари пълно и непоколебимо комунистическо единомислие. В ОбС Троян съветниците дори надскочиха колегите си от времето на „развития социализъм“ и като един със 100% приемат всичко, спуснато им от Партията-победителка и поредния „най-успешен кмет“.

Днес вече всеки, за когото казват, че е тъп или го наричат „тъпото“ може да стане общински съветник и дори председател на ОбС Троян. Днес никой не изисква повече от тези овластени полоитически дебили и умствени примати нещо по-различно от това – да гледат тъпо, да мълчат като пукали и да натискат зеленото копче в ОбС като „кучето на Павлов“ безкритично и за всичко със „ЗА“. Днес ОбС окончателно е заприличал на някаква политическа пародия и пристан за политически кретени и потомствени малоумници.

Днес Троян е потънал в потресаващо информационно затъмнение. Новините идват в сряда, силно напудрени и обработени от медийните певци на троянския посткомунизъм Г.Мариноив и Р.Моканова. Разбира се, успехите на поредния „най-успешен кмет“ др. Михайлова заемат челно място, след което следват успехите от останалите другарки и другари троянски комуняги от ГЕРБ, БСП и останалите политически боклуци. Разбира се, има и критични материали, които предимно са свързани с няколко коня, две магарета и 3-4 крави или овце, които често преминават или пребивават на троянския площад или улици. Тези животни винаги са подложени на безмилостна критика от смелия и много обективен троянски журналист др.Генадий Маринов и на които животни вменява вината, че днес единствени те спъват общинския възход на все по-успешната кметица др.Михайлова от бившите ДКМС и БКП, която пък му пълни гушата всяка година с хилядарки от кървавите данъци на гражданите за да я възхвалява и възвисява пред същите тези граждани. Но, неведоми са пътищата на кой да е медиен Поцелуйко.

*

Другарки и другари от ГЕРБ, БСП и останалите партийни и медийни посткомунистически троянски боклуци, няма случай в цялата история на Троян от близо век и половина, когато този град да е бил подлаган на такова унищожение, на каквото го подложихте вие, жалки политически шутове и некадърници. Само за 20 години вие успяхте да унищожите над 30% от населението на общината. Днес Троян е с умопомрачителен демографски срив, а младото население, което безвъзвратно прогонвате с вашата потресаваща некадърност и безхаберие – това младо население вече гони едва 10% от жителите на община Троян. А това, овластени троянски политически шутове и некадърници означава, че само след 15-на години ще сме загубили вече повече от половината население, а обезлюдяването ще продължи с още по-голяма скорост.

Разбира се, никой не очаква от едни политически помияри и овластени кретени да разбират и адекватно да реагират на този проблем и най вече, че когато си загубил младото и репродуктивното си население – то ти си изгубил всичко.

*

Другари и другарки от ГЕРБ, БСП и останалите партийни и медийни посткомунистически троянски боклуци, преди около 3 години другарката ви Михайлова предложи и наложи в ОбС, а плиткоумното мнозинсдтво общински съветници и гласуваха – 100% от План 2020 за развитието на общината ни до 2020 г да бъде обвързан изцяло с финансиране от еврофондовете. Всичките ми прогнози и предупреждения, че това е безумие и че не можеш да поставиш на карта живота на една общост, зависеща от капризите на местни и чуждестранни чиновници бе пренебрегната. Пренебрегната бе и алтернативата, която предстваих.

Днес, другари и другарки от ГЕРБ, БСП и останаклите партийни и медийни посткомунистически троянски боклуци, в Троян няма европроекти. Нещо повече – правителството на мутро-милиционерите от ГЕРБ за първите три години от периода 2014-20202 е усвоило по-малко от 3% от еврофондовете и изобщо не се очаква този роцент да нарастне. Парите ще отидат за талибани, главорези, муджахидини и всякакви подобни, с които организирано „някой“ тъпче и залива Европа.

Дали ще се намери днес някой в Троян, който да потърси сметка на другарката Михайлова и най-малкото да я попита как си изпълбнява собствената Програма 2020? Как мислите, дали посткомунистическите троянски медийни слугинчета ще я попитат? А някой от другите партии, кооито на изборите се представях като големи борци срещу БСП? Няма да попитат! Не случайно ги наричам политически шутове, посерковци и медийни помияри. Пак ще надуят латерната колко ми била „най-успешния“ кмет. И няма да има троянски цървул, който да не им повярва на лъжите и измамите.

*

Другари и другарки от ГЕРБ, БСП и останалите партийни и медийни посткомунистически троянски боклуци, поради вродената ви тъпота и управленска и политическа безпомощност, днес вие сте превърнали общината в Троян в един нискоразреден спортно-развлекатекен център. Нещо като бюро-естрада от времето на любимия ви комунизъм и социализъм. Ударили сте го в организирането на веселби, концертчета и всевъзможни други безумни идиотщини, които в цивилизования свят не случайно наричат „Пир по време на чума“.

На практика, като добавим и другата идиотщина с общински бюджетни средства да се финансират държавни пътища – „най-успешната“ кметица др. Михайлова едва ли би могла да обясни какво работи. Това ли ви е „успешен кмет“ – завеждащ бюро естрада към някакъв троянски Балкантурист? Дочух дори, че пропяла. Не по-различно е и в ОбС Троян. Тях също няма кой да ги попита какво работят, къде са им политиките, обещанията от изборите и защо се държат и гласуват като някакво еднородно стадо добичета?

*

Другари и другарки от ГЕРБ, БСП и останаклите партийни и медийни посткомунистически троянски боклуци, преди много години и под мъдрото ръководство на БКП и с много труд /по Дарвин/, за 45 години от определени маймуни бяха направени получовеци.

Само за 27 години, същите тези получовеци успяха да направят останалите хора на маймуни.

Да ви е честит 9-ти септември 2016 г и Наздраве, другари и другарки от ГЕРБ, БСП и останалите партийни и медийни посткомунистически троянски боклуци! Не се съмнявам, че с вашата потресаваща управленска некадърност, наглост и политическа немощ и простащина ще успеета да доунищожите Троян, което медийния троянски посткомунистически певец и Поцелуйко ще представи като вашия най-голям успех.

И.Пеевски, 08.09.2016

Adelaida, SA

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.