5 thoughts on “Без коментар – Градски легенди III

  1. Дано само тази публична известност,не вдъхновява така наречената “художничка“ за тези нейни прояви.Защото поне за сега постига целите си и вече е известна макар и инкогнито.Инкогнито е лесно,ако е толкова смела нека да застане зад творбите си лице в лице с публиката……надали.

  2. Оппа,сега като гледам коментарите от предишните изяви на детенцето,вече имаме първи данни от иВи-“Това момиче се казва Петя и учи във СОУ „Васил Левски “ в 9Г клас “.Ами хайде компетентните власти да проверят сигнала,та да се приключи тази сага.

  3. Ха , тази драскачка май е оставила автографи из целия град. Минавам днес през площада,близо до сградата на общината и що да видя- същия подпис на въпросната госпожичка надраскан и върху стените на съвета.

  4. А, ми защо пък да не съсипеме малкото хубави сгради в Троян? Кой го интересува, че хората влагат усилие и желание да си направят къщите по-приятни? Само се чудя, дали тази петолъчка умишлено е поставена там?
    И нека все пак обърнем внимание на изкуството! Предполагам, че целта е била това да бъде автопортрет, но предвид „завидните“ умения на Художничката, лично аз трудно бих разпознала тази личност.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.