5 thoughts on “Без коментар – Градски легенди III”

  1. Дано само тази публична известност,не вдъхновява така наречената “художничка“ за тези нейни прояви.Защото поне за сега постига целите си и вече е известна макар и инкогнито.Инкогнито е лесно,ако е толкова смела нека да застане зад творбите си лице в лице с публиката……надали.

  2. Оппа,сега като гледам коментарите от предишните изяви на детенцето,вече имаме първи данни от иВи-“Това момиче се казва Петя и учи във СОУ „Васил Левски “ в 9Г клас “.Ами хайде компетентните власти да проверят сигнала,та да се приключи тази сага.

  3. Ха , тази драскачка май е оставила автографи из целия град. Минавам днес през площада,близо до сградата на общината и що да видя- същия подпис на въпросната госпожичка надраскан и върху стените на съвета.

  4. А, ми защо пък да не съсипеме малкото хубави сгради в Троян? Кой го интересува, че хората влагат усилие и желание да си направят къщите по-приятни? Само се чудя, дали тази петолъчка умишлено е поставена там?
    И нека все пак обърнем внимание на изкуството! Предполагам, че целта е била това да бъде автопортрет, но предвид „завидните“ умения на Художничката, лично аз трудно бих разпознала тази личност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.