Двоен стандарт в сайта на ФорумЪт

 инж.ПеевскиТези, които следят електронните сайтове в Троян са запознати с молбата на инж.Пеевски, неговите отговори на въпросите на „ФорумЪт” към кандидат-кметовете да бъде оттеглен от техния сайт. Причината – недопустими персонални нападки и квалификации към кандидата на Атака, който е гост на Форумът по тяхно желание и в същото време напълно безхаберно отношение от администриращия и собственика на този сайт.

Вместо извинение, Форумът излезе с поредното манипулативно заглавие „Който се плаши от мечки – да не ходи в гората” и обяснението – цитат: „смятаме, че свободното изразяване на всякакви мнения е ценно и не следва при никакви обстоятелства ние да режисираме този процес.”

Ако просташките обидни квалификации, нямащи нищо общо с отговорите на въпросите е „свободно изразяване на мнение” – защо на началната страница на сайта на ФорумЪт се чете следното:

 Правила за коментарите в сайта

Създателите на ФорумЪТ имат желание този сайт да бъде полезен на всички граждани в община Троян. Тук вие може да споделяте всякакви мнения, препоръки, съвети, да помествате въпроси и всичко, което ви вълнува или на което желаете да ви бъде даден отговор. Гражданското обединение е сериозна организация и намерението ни е сайтът също да бъде достойно отражение на нашите разбирания. В тази връзка бихме желали да предупредим коментиращите, че ще бъдат изтривани всички коментари, писани на латиница, с главни букви, както и коментари, съдържащи нецензурни изрази и квалификации.

Дни наред стояха обидните квалификации към госта на Форумът. Дни наред собствениците на сайта на Форумът се правеха на разсеяни и не спазваха СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРАВИЛА!!!

Случайно?
Преднамерен двоен стандарт?
На въпросът „защо не спазвате собствените си правила”, собствениците на сайта на Форумът мълчат!!! Още повече, за обиди срещу техен гост, когото те са поканили.
Съучастие?
Политическа поръчка?

*
Ето въпросите на ФорумЪт и отговорите на инж.Пеевски, за които той получи персонални обиди и квалификации със съучастническото бездействие на администратора и собствениците на сайта на ФорумЪт.

Отговори на инж.И. Пеевски на въпроси на ФорумЪт

1. Кажете с 6 думи защо искате да станете кмет.

– С каузата на Демокрацията да променим съдбата си!

2. Избройте първите три неща, които ще направите, след като Ви изберат.

а) Декомунизиране на община Троян. Съобразно действащия ЗМСМА – смяна на тоталитарния модел на управление с гражданско самоуправление и с демократични политически и административни институции.

б) Финансова ревизия (двойна финансова ревизия) с цел: 1. Установяване на реалното финансово състояние на общината след финансовия хаос и установените липси на бюджетни средства през т. г. 2. Установяване на законосъобразност или незаконосъобразност на всички сделки с имоти и капитални вложения. 3. Установяване на конкретни лица или групи хора, които (ако) неправомерно са получавали възнаграждения от общинския бюджет. 4. Установяване и премахване на незаконосъобразни Решения на ОбС Троян.

в) Отмяна незаконосъобразното Решение на ОбС Троян за избор на фирма за газифициране на Троян, подобряване отношенията с ДКВР и фирмите от „газовото лоби” – първа стъпка към все по-трудната вече възможност за газифициране на Троян.

П.П. Първите „три неща” са съвсем условни написани. Ще се стартират едновременно няколко пакета с неотложни мерки – политически пакет, икономически пакет, социален пакет.

 3. Избройте три неща, които никога няма да направите по време на мандата си.

а) Да лъжа и манипулирам като предишния кмет.

б) Да лъжа и манипулирам като настоящия кмет.

в) Да лъжа и манипулирам като троянските медии.

4. Какви са „специалните“ Ви умения, които ще Ви направят успешен кмет на Троян?

– Некоректен въпрос. Ако търсите „специални” и специални умения – потърсете ги в стотиците ми изяви на сесиите на ОбС Троян през последните 4 години, както и обществената ми работа преди и след 89-та година.

 5. Някога направили ли сте нещо „на ползу роду“?

Некоректен въпрос. Все пак:

Първата екологична бригада в България в първата половина на 80-те и почистване на Балкана от Беклемето до х. Амбарица. Прекратяване състезания по мотокрос на билото над Беклемето за опазване на тънкия хумусен пласт, създаван от природата милиони години.

Първият ски-клуб в България в средата на 80-те като обществена организация. За първи път държавата започна да финансира пролетните спортни детски лагери на децата от ски-клуб Троян в Банско и на Боровец.

Повече от 25 години опитвам да направя от Беклемето „Зимен център на Северна България”. Проблеми с министерства, инвеститори, строители и пр. нямаше нито един път. Проблемът винаги се оказваше община Троян и поредният кмет.

Ръководство и изпълнение строителството на централен площад Троян (керамичните и каменните настилки), „назначен” като като каменоделец 4-ти разряд. От икономии на материали (разходни строителни норми) оставих подарък на общината керамични плочки за над 10 000 лв.

По време събитията след 89-та – на трибуните на митингите, както и участие в „кръгла маса” в Троян. „На ползу роду” за Демокрация! Днес, след 21 години „демократичен преход”, същите тези, срещу които протестирахме и водихме спорове на „кръглата маса” (вкл. М. Акимов) – днес отново са на власт и работят „на ползу родата си” и за наша сметка.

По време на януарските събития през 97-ма – открих 16 митинга и закрих 15 митинга в Троян срещу управлението на БСП с Жан Виденов. „На ползу роду” за Демокрация и оцеляване.

През 99-та – кандидатура като независим кандидат за кмет със собствено финансиране. „На ползу роду”, за да се спре порочното управление на БСП за втори мандат в Троян. „На ползу роду”, за да се спре инвазията на местните гаулайтери на И. Костов в Троян, които безпардонно осребряваха „демократичната” си принадлежност с общински и държавни имоти. И т.н.

6. Кой е най-големият проблем на Троян и как смятате да го решите в рамките на един мандат?

– Най-големият проблем е рекомунизирането на Троян. Атака Троян има политически пакет от мерки да реши този проблем. Мандатът не е проблем. Проблем е манталитетът и обществените нагласи по създаване и устойчиво развитие на едно действащо гражданско общество. Най-голямото престъпление на БСП Троян е, че още през първия си мандат след 95-та година съсипа едно действащо гражданско общество, създадено покрай американския екопроект в Троян от началото на 90-те. Липсата на устойчивост на гражданското общество в Троян, като част от крехката Демокрация в Троян по онова време, даде възможност на бившата БКП бързо да го унищожи. Унищожени бяха също огромният имидж на Троян и огромният потенциал за външни инвестиции и програми от външни финансови донори.

7. Къде минава тънката граница между приятелските и деловите отношения на един управленец?

– През морала и родословното дърво на управленеца.

8. Какво ще работите, ако не Ви изберат за кмет на Троян?

Каквото съм работил цял живот. Може би още 1000 проекта на сгради и съоръжения в България и чужбина?

9. Посочете някой политик, когото харесвате (независимо кога и къде е живял).

– Нямам идеал чрез конкретен политик. Има много велики политици, от които да се черпи положителен опит.

 10. Посочете едно нещо, което не бихте направили по същия начин, ако се върнете назад във времето.

– В.Левски: „Времето е в нас и ние сме във времето. То нас обръща и ние него обръщаме.”

11. Коя е топ новината за месец септември – световна, национална и регионална?

-Световна – заявената рокада Путин – Медведев.

Национална – протестите на младите хора на България.

Регионална – няма новина в този „забравен” регион на България. Въпреки че е предизборен период – кой БКП номенклатурчик или милиционер се кандидатирал, пренаписал си биографията, лъгал, мамел, разхищавал бюджетни средства, правел си кампанията с общински дълг и т.н. – това не са новини. Кой друг мераклия също се кандидатирал, въпреки че кандидатурата му във всяка цивилизована страна би била възприета като „опит за непредумишлено убийство” на фона на възможности и политическа грамотност – това също не е новина. Всичко това е ежедневие.

12. Ако можете да съберете кметски екип от филмови герои, как би изглеждал той?

– От и като „Великолепната седморка” (уестърн, САЩ, 1960 г.).

13. Посочете една успешна и една отблъскваща черта от портрета на троянеца.

– Вж. „Бит и душевност……” на Иван Хаджийски. Нямам статистика към днешна дата колко „троянци” и стари троянски фамилии са останали в Троян. Не съм оптимист доколко е защитима една нова …. „Оптимистична теория….”.

14. Защо напоследък много троянци наричат Троян село?

– Финална реплика от „Великолепната седморка”, Юл Бренър: „Накрая селяните винаги побеждават”.

15. Посочете един град, независимо къде, който е Ваш образец за развитие.

– Каварна.

16. В предизборната си кампания включвате ли срещи с потенциални инвеститори? Ако да – кои са те?

– Инвеститор не се търси. Той те намира. Ако има за какво.

17. Посочете три нови обществени обекта, които са задължителни за Троян, за да придобие по-модерен градски облик.

– Наивен въпрос за обитатели на политическа детска градина. Модерността не е в материалното, а в духовното!!!

18. Какво е Вашето обяснение на факта, че Троян продължава да бъде „зона, свободна от големи търговски вериги“?

– Всяка фирма си прави маркетингови проучвания за срока на откупуване на инвестицията, както и за печалбата. При такава безпрецедентна безработица, демографски срив, драстичен спад на местните постъпления в бюджета, безперспективно милиционерско управление, липса на бъдеще и пр. – коя фирма, работеща в пазарни условия, би инвестирала в Троян? СоциализЪмът е много заразителен и сърцераздерателен, но… пазарът не вярва на сълзи. И не се интересува от мераците на хора, които си избират комунистически и милиционерски номенклатури да ги управляват (употребяват).

19. С кой символ считате, че трябва да се популяризира Троян?

– В началото на 90-те Троян беше популярен в цяла България, в страните от Източна Европа, в няколко щата на САЩ и дори за Троян се говореше в Белия дом. Всичко това – без да има „популяризиращ символ”. Ако говорим за „brand”, той се опира на социалната психология, на потребностите на потребителя или посетителя, но при всички случаи трябва да отговаря на днешната троянска реалност. Няма какво да предложа за днешната реалност. Ако говорим за символика – тя е в герба на Троян, който отсъства дори от входната фасада на общинската сграда.

20. Имате ли идея за ежегоден туристически продукт, който да съживи региона?

– Имаме политика за цялостно и дългогодишно развитие на туризма.

21. Ангажирате ли се да оправите проблема с водата на жителите в квартал Попишка? Ако да – какво конкретно ще направите и в какъв срок?

– В 21-ви век да се задават подобни въпроси за подобни проблеми не говори добре за управлението и търпението на гражданите в общината към момента. В 21-ви век да има хора без вода – извинете, този град примати ли са го управлявали, някакво безропотно стадо овце ли живеят в него?

22. Поемате ли публичен ангажимент да премахнете незаконните постройки, независимо от етническата принадлежност на живеещите в тях? Ако да – в какъв срок? Ако не – защо?

– Нали не очаквате да поема ангажимент да спазвам Закона?

23. Считате ли, че Троян трябва да се изчисти от популацията кучета и котки? Ако да – как ще решите въпроса и в какъв срок?

– Популацията не се изчиства. Популацията се прекратява. Има ясни закони и нормативна уредба по въпроса.

24. Как гледате на идеята за светещо информационно табло в центъра на Троян?

– По същият начин, по който години наред с колежката П. Ковачева поставяме въпроса за поставянето на електронно информационно устройство на централния площад, което предложение бе бламирано всяка година от всички останали в ОбС Троян, а медиите неглижираха това наше предложение.

25. Бихте ли участвали в пряк диспут за бъдещето на Троян със своите опоненти за кметския престол?

– Четири години в ОбС провокирах дебати относно настоящето и бъдещето на Троян. Четири години не само бягаха от дебат, четири години се правеха предложения в ОбС да се прекратяват или изобщо да няма дебати. Четири години троянските медии не ме допускаха, за да не предизвикам дебат в обществото, за да се избяга от диспут със сегашния кмет и поддържниците му, с които днес ме каните на диспут. Дебати и диспут се правят между изборите. Месец преди изборите се прави равносметка от свършеното. Какъв диспут с хора, които спаха 4 години, замириса им на избори и ревнаха какво щели да направят, ако ги изберат. Ами защо не го направиха последните 4 години? Кой им пречеше?

П.П. Не изключвам участие в диспут, стига някой да ми гарантира, че водещите диспута няма да ми отрежат 30% от времето, както направиха водещите Кр. Коларова и Г. Маринов на диспута през 2007-ма, за да услужат на кандидата на Народната милиция и ГК на БКП (накратко Герб).

26. Кой филм сте гледали повече от един път?

– „Мера според мера”, “Zeitgeist” и много други.

27. Коя е последната книга, която прочетохте?

– „Възходът на четвъртия райх” (Дж.Марс), „Параграф 22” и „Швейк” – настолни.

28. Разкажете един любим виц.

Отиват Борисов и Цветанов на посещение в африканска държава. Преди да си тръгнат обратно за България, разузнаването съобщава, че се готви атентат срещу правителствения самолет. Домакините предлагат самолетът да се прибере с един негър и една маймуна на борда, а ББ и Цв.Цв. да се приберат с друг транспорт. Каца правителственият самолет на летище София. Пистата пълна с услужливи журналисти посрещачи. Показват се двамата „пасажери”, а услужливите журналисти малко стъписани се втурват към смолета и се чува: „Аууу, г-н Борисов, колко сте почернял в Африка, ако не беше с вас г-н Цветанов, изобщо нямаше да ви познаем”.

П.П. А знаете ли защо в Троян няма милиционерски вицове?… Защото всичко е истина!

29. Какво знаете за гражданско обединение „ФорумЪТ” и при какви случаи бихте потърсили контакт с него?

– Имам достатъчно информация за „ФорумЪт” още от създаването му. Не бих потърсил контакт с него, защото:

Двама от учредителите (г-н Г. Маринов и г-жа Кр. Коларова) са преки участници и съучастници в наложеното информационно затъмнение в Троян за периода 2007-2011 г. Освен с потъпкване Свободата на словото, тези двама журналисти се превърнаха в преки съучастници на Народния милиционер, член на Бюрото на ГК на БКП и днешен кмет др.М. Акимов по отношение финасовия и не само финансовия крах на община Троян през този период.

За периода от създаването си до днес, въпреки гръмкото название „гражданско обединение”, тази организация не претърпя никакво развитие, работата й е свита до някаква дейност тип „поза и реклама”, да не говорим за някакво реално участие, обучение и привличане на гражданите към едно реално гражданско самоуправление. Пълно отсъствие и никаква конкретна работа дори с органа на местното самоуправление съгласно ЗМСМА – общински съвет Троян. Очевидно това гражданско обединение е създадено да задоволява капризите и егото на една малка група хора.

За да няма сърдити и неразбрали, ще ви дам пример от съседен Ловеч. Гражданинът Д. Заверджиев, без дори да има такава гражданска организация зад гърба си, за 4 години успя следното:

– Три пъти осъди кмета на Ловеч за отказ от достъп до информация;

– Има зададени десетки въпроси, които бяха вкарани в дневния ред на сесиите на ОбС Ловеч, и още толкова изказвания от трибуната на ОбС Ловеч;

– Има зададени повече от 200 въпроса към кмета и администрацията на Ловеч;

– Осъди и съдът върна няколко Решения на ОбС Ловеч като незаконосъобразни;

– Успя да промени Наредба на ОбС Ловеч и намали с 10 лв. такса смет, която жителите на Ловеч плащат.

– И т.н. и т.н.

С г-н Заверджиев не само веднага потърсих контакт. Г-н Заверджиев бе номиниран от Атака за кандидат за кмет и общински съветник в община Ловеч от гражданската квота на Атака. Такива хора търся и с такива хора предпочитам да работя.

*ПП Атака Троян

 

15 thoughts on “Двоен стандарт в сайта на ФорумЪт”

 1. Как да не те обиждат, като си им казал всичко точно в оченцата??? И как да изтрият пошлите коментари, като със сигурност, поне за един от учредителите знам, че собственоръчно пише едни от най-гнусните и нецензурни постове???

 2. Използвам случая да благодаря на г-н Стоян Борджуков, администратор на сайта ФорумЪТ, за своевременната реакция и с уважение приемам искрените му извинения.
  И.Пеевски

 3. Още, Пеевски, ти, като безспорно интелигентен човек, как си им обърнал внимание изобщо?

 4. Обидните квалификации бе са нецензурни . Пеевски, пак не си подготвен и търсиш по вола – теле. Правиш си лоша услуга с такъв евтин пи ар. Как пък на теб все някой ти е виновен…

 5. то па вашия пи ар нали е много скъп. дето дадохте купчини пари на ена от скат да обеснявате какъв кенеф ще строите да модернизирате троян

 6. Така е. Двоен е стандартът наистина.
  Не е едно и също да обиждаш и хулиш гусин инжинера и гусин инжинера да те обижда и хули. Едно е да приказваш доброжелателно и да търсиш дискусия с него а той да те напада и тролва подмолно, друго е той да търси дискусия и ти него да тролваш подмолно, нали?
  Първите неща са позволени, докато вторите – скандални 🙂
  Да не се чудите само защо Атака няма никога да спечели в Троян?
  Безспорен е капацитетът на лидера атакист, обаче отношението му с простосмъртните му затваря всички врати с избирателите 😉

 7. Templar, Ванката, активиста на Герб или каквото си днес – не лъжи и не манипулирай. Не прехвърляй чужди коментари на моя гръб и не прави изводи от измислените си твърдения. Всяка моя теза съм я защитавал с ФАКТИ. С многобройни факти, които на хора като теб и останалите поддръжници на милиционерската партия Герб не ви изнасят и обявявате за обиди. Ако за теб един милиционер и висша комунистическа номенклатура нищо не значи – попитай родителите си или някой по-възрастен за какво става дума.
  Templar, Ванката, активиста на Герб или каквото си днес, ако ти и подобните ти сте в състояние да си обясните поне 10% от причините поради които Троян драстично пропада вече 16 години – друга песен ще запеете и предполагам няма да искате и да чуете за милиционерската комунистическа партия Герб.
  Templar, Ванката, активиста на Герб или каквото си днес, най-голямото ми „отмъщение“ за такива като теб и подобните ти е да зарежа всичко и да оставя теб и подобните ти да изкарате остатъка от живота си , управлявани от милиционерите и бившата троянска номенклатура на БКП.
  В края на краищата може пък да ви харесва такъв живот.
  Цяла Европа ни се смее, а в бедстващата Гърция дори плашат населението с нас.
  Моля, не говори от името на всички и не обобщавай към кого какво отношение имало. Това е стар и тъп комунистически номер. Гледай си милиционера и не бери грижа за моите избиратели.

 8. Господин Пеевски,
  не ме ебе кой какъв е бил и кой какъв е.
  Аз съдя за хората по делата им, не по приказките.
  Фактите са ясни – ГЕРБ е единствената партия в Троян дето дава шанс на група младежи да се съберат и да направят нещо заедно за града си.
  ГЕРБ е партията, която залага на млади и можещи хора ( погледнете каква част от кандидатите за общ. съветници са членове на Младежи ГЕРБ, ако не се лъжа малко по-малко от 50%, което до сега никоя партия не е правила)
  ГЕРБ е партията, която след себе си оставя бъдеще.
  ГЕРБ е партията която работи и създава наново тази държава.
  Премиера може да е всякакъв, но това което той и милиционерите му направиха за един мандат, четири предишни правителства не можаха.
  Но това е нищо, дайте им още един мандат да видите след 4 години къде ще е България.
  Да, може би преиграват малко медийно, но фактите говорят сами за себе си.
  Ебавате се с Бойко че бил открил 3 км отсечка от магистрала, АТАКА колко километра магистрали построи г-н Пеевски?
  Всичките атакисти си приличате по едно, само приказвате и плюете.
  Такива сте и Вие, и Вашия лидер, дето само срами България и най-светлите й празници.
  Колкото и да плюете и псувате хората, Вие ще си останете опозиция и на тези, и на следващите и на всички предстоящи избори.
  Не споря че сте голям капацитет, но отношението Ви с простосмъртните е просто грозно.
  С това приключвам дискусията си с Вас завинаги, просто не намирам контакта от който се спира радиото 🙂

  Винаги ми е било интересно защо не коментирате издънките на г-н Волен…може би защото се срамувате и подобни теми са Ви неудобни 🙂
  Нищо де, не гледайте Вас си, плюйте по другите първо, те така ще се оправим, нали ?! 🙂

 9. г-н Темплар, Ванката, активиста на Герб или каквото си днес,
  тези номера с гербаджийския комсомол ги пробутвай на друг.
  За 4 години, милиционерите и комунистическите номенклатури на Герб сътвориха следното в Троян
  1. Тотален финансов хаос в общината и липса на 1,7 млн бюджетни средства. Във всяка една европейска държава за подобен рецидив – с камъни да са ви прогонили от общината.
  2. Тотален провал с европейските програми през мандата. Справка: в Ловеч 100 милиона, в Троян 6,5 милиона
  3. Тотален провал в местните приходи, въпреки многократно вдиганите данъци и такси
  4. Провал в газифицирането на Троян. Любимата ти милиция и ГК на БКП изпуснаха последния шанс за газифициране по нормалния път. Персонална вина на кмета и умниците от Герб.
  5. Провал в строителството на обществената сграда на „малкия пазар“. Не мина далаверата на Герб и Акимов, защото съдът осъди община Троян.
  6.Провал и загуба на общинските имоти на търговията. Пълна безпомощност на Кмета и председатела на ОбС Балев.
  7.Провал и престъпна безотговорност на Кмета и Герб, подарявайки земята под орешашкия панаир на манастира без всякакво ПРАВНО основание.
  и.т.н.
  Днес е натоварил общината с огромен общински дълг и заедно с липсващите бюджетни средства си прави по най-безцеремонен начин кампанията.
  Само че,уважаеми Темплар, Ванката, гербаджийския активист и каквото си днес – ти избяга в Търново, нали? Сега кой ще плаща сметката от идиотските ви гербаджийски безумия и финансовия колапс към който тикате общината?
  И не ми излизай с тъпите си номера за Борисов или Сидеров. Нито Борисов, нито Сидеров са виновни, че троянските гербаджии сте пълни некадърници, лъжци и измамници.
  Измамихте хората преди 4 години, купихте си местната власт, но понеже сте на нивото на управленски примат – идея си нямате как се управлява една община в пазарни и демократични условия.
  Сега пищите за още един мандат. За какво? За да прогоните и последните наивници, останали в тоя град? Да досъсипете, което не успяхте през тоя мандат?
  Темплар, Ванката, активиста на милиционера от герб,
  Като си тръгнал да водиш спорове, първо се подготви, събери факти, доказвай /ако можеш/ тезите си и не ми излизай с тъпи комсомолски номера и общи приказки.
  Живота на хората е нещо твърде сериозно и свято дори. Ама какво ли ви пука на вас гербаджийските управленски некадърници. Вас ви интересува само да сте на власт. Вас ви интересува само партията ви. Партията-проект! Вие нямате нито идеология, нито кауза. Вас ви създадоха за да се противопостави 20-годишната мафия на Атака.
  БСП разпродаде имотите на Троян и ги изплюска за 3 мандата. Герб изхарчи малкото останали пари и започна да товари общината с огромни кредити. Вече няма общински ресурс, вече няма готови пари за харчене. Започна кредитното заробване!
  Сещаш ли се какво следва, Темплар? Сещаш се, ама друг път!!!
  Вие сте /БКП-БСП и Герб/ гробокопачите на тоя град. Идея си нямате КРАЯТ колко бързо наближава!
  п.п. Когато Атака, на национално или местно ниво има властови ресурс – тогава ще дириш сметка какво сме направили. Това което пишеш и обвиняваш Атака е напълно неадекватно и пълна идиотщина.
  п.п.2 Лозунгите каква била Герб искрено ме разсмяха. На какви ли подобни идиотщини сме се смяли преди 89-та
  Ето някои от тях:
  ПОВЕЧЕ КОЖИ ЗА ПАРТИЯТА!
  Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!
  Човекът е главна фигура в животновъдството.
  Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас.
  Мирът ще победи воината защото има Сталин на земята
  ГРАЖДАНИ, ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ОТПАДЪЦИ!
  На партията верност – на народа чиста вода!!!
  Всички комунисти – под земята! (Лозунг в мина)
  При директора се влиза само по голяма нужда!
  „Айде, таз година полупроводници, догодина – цели“. – Тодор Живков.
  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРОСЪВЕТСКАТА ДРУЖБА МЕЖДУ НАРОДИТЕ!
  …Рейгън – враг номер едно на Тутраканска селищна система!
  Българин в Космоса – вековна мечта на човечеството!
  От всеки кооператор – свиня! От всеки комунист – две! /животновъдна кампания/

 10. Само да кажа, че ако ГЕРБ се асоциира със сегашният кмет на гр.Троян… жалко за градЪт. Никога не съм подкрепял комунисти и атака… но сега се кръстя с две ръце да спечели БСП или друг, но не и сегашния ТИТАН И СВЕТИЛО на общинската мисъл. Та той за 4 години нищо не направи… и все пита :
  Ама аз какво мога да направя???…Навярно може да рзреши отново да затворят Беклемето през зимата та да карат ски а индустрията да мре… то и без това я няма де хахахаха
  Като не знае и си трае смяна!!!
  И да незабравяме онзи статйтика дето др.началник на милицията, казваше как съсипе тези подривни елементи демократи имаше и копие в нета… той едни цигани не може да провери дали са адресно регистрирани та друго…

  Троянци са разумни!

 11. НЯМА ПАРТИИ,ИМА НАРОД!СТАВА ДУМА ЗА БЪЛГАРСКИ РОД!
  НЯМА КОМУНИСТИ! ИМА КАПИТАЛИСТИ!БОГАТИ И ВСЕ ПО-БОГАТИ!
  БЕДНИТЕ ВСЕ ПО-БЕДНИ!НЯМА РАБОТА!НЯМА ЗАПЛАТИ!
  И НАРОДЪТ СЛАВЕН ЩЕ БЪДЕ ДОКРАЙ ОГРАБЕН!
  ДЕЦАТА НИ ЩЕ ЗАМИНАТ ПО СВЕТА!ДЯДОВЦИ И БАБИ ЩЕ ЛИТНАТ В НЕБЕСА!САМО,БЕДНИТЕ,БАЩИ И МАЙКИ,ЩЕ УМИРАТ В РОДИНАТА СИ,
  ОГРАБВАНИ УБИВАНИ И ЖАЛКИ!
  НА БОГАТИТЕ ИМ ТРЯБВА ПРОСТ НАРОД!
  БЯЛО РОБСТВО,БРАТЯ,НЯМА РОД!

 12. Троянци,
  Имате два разумни хода на Местни избори 2011 – да изберете за кмет Ангел Балев, Илиян Пеевски или Донка Михайлова. Кой от тях тримата – си е ваша работа! Всеки друг вариант, ще ви загроби още повече! Според мене, изберете Балев – така ще избегнете конфронтация с правителството на ГЕРБ и достъпът до инвестиции не ще ви бъде отрязан, а с това ще успеете да откриете повече работни места. А пък и зад самия Балев стоят ред богати ваши хора, на които, ако им се даде зелена светлина, ще направят това, което се надявате да ви даде София-

 13. Севлиево, благодаря за съвета!! Имате ли в Севлиево зелени коне????

 14. Селянина си е селянин,Севлиево е много прав….и е повече в час от някои от нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.