Хемодиализата в Троян – на 20 години

20 години от основаването си е отбелязало отделението по хемодиализа към троянската общинска болница. На събитието са присъствали депутатите медици от Ловешко д-р Анатолий Йорданов и д-р Станка Лалева- Шайлекова. Д-р Лалева работеше в това отделение, преди да седне на парламентарната банка, затова за нея честването надхвърли протоколното задължение. Освен колеги от болницата начело с управителя д-р Пенко Бамбов тук е било  общинското ръководство, както и д-р Тихомир Бенев, управител на ловешката МБАЛ, д-р Пламенка Ганкова, началник на отделението по хемодиализа в Ловеч, д-р Тихомир Стоянов, представител на фирма РОШ за Ловешка област. Към всички поздравление отправил началникът на отделението д-р Стефан Кючуков. Въпреки празничния повод станало дума и за проблемите, особено за скъпите лекарства в тази сложна и много важна процедура, каквато е пречистването на кръвта. Депутатите от ГЕРБ обещали съдействие.

/информацията е по любезно предоставено от КТ „Спринт“ съобщение/

Публикувано в ОБЩЕСТВО с етикети , , , , , . Постоянна връзка.

2 Responses to Хемодиализата в Троян – на 20 години

  1. група граждани каза:

    Браво за публикуваното от вас,понеже Оптиспринт са рязали с голямата ножица от материала.А за обещания благодарствен поздрав към милите спонсори не стана и дума повече.Какво ли биха отговорили за оправдание.

  2. Иван Цочев каза:

    Напълно подкрепям групата граждани в горния коментар. За пореден път Оптиспринт показват нелоялността и некомпетентността си. Жалко, че нямат конкуренция и се налага да ги търпим такива каквито са.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.