Ловешки сценарий и в Троян

Минко АкимовНовият председател на общинския съвет в Троян е г-н Минко Акимов. 15 съветници тайно гласуваха за него, 14 дадоха гласа си за кандидата от БСП г-н Кольо Кацаров. Предварителните прогнози бяха, че г-н Кацаров ще поеме поста. Първоначално това изглеждаше сигурно, тъй като бяха представени две кандидатури – неговата и на инж.Илиян Пеевски от Атака. Вносителят на предложението за Пеевски – особено стилната този ден Петя Ковачева, предложи още двамата да изтъкнат своите приоритети. После имаше тайно гласуване, в което отказаха да участват хората на ГЕРБ, РЗС, Избор за Троян, ДСБ. Така още при това първо по същество гласуване на народните избраници се разбра кой как ще играе. Съответно никой от двамата кандидати не събра необходимите 15 гласа. Имаше два варианта, предвидени в подобен случай от закона – или да се направи нов избор веднага, или заседанието да продължи друг ден. След почивка то продължи и така при две кандидатури – на г-н Акимов и досегашната на г-н Кацаров, досегашният кмет събра 15 гласа. С това ситуацията стана аналогична на тази в Ловеч, където ГЕРБ също намери начин да бъде избран негов човек – кандидата за кмет Корнелия Маринова. Кметът е от БСП, както и троянци знаят – роденият в Терзийско Минчо Казанджиев.

17 thoughts on “Ловешки сценарий и в Троян”

 1. Е, баси наглият човек! Срам няма тоя АКИмов! Само и само да е в съвета! Сигурно е голям келепир!

 2. Хахахахахаха Акимов? Брей…
  хахаха… И как звучи… тайно гласуване… От какво се крият? и от кого? като гледам какъв интерес има сред широките троянски маси… никой не му пука…изключая няколко собственици на фирми хахаха дето си гонят интереса…
  Значи Акимов хахаха
  не е ли смешно?

 3. Не, че ми харесва, но все пак, нали съм позитив, намерих нещо хубаво! Акимов е избран с 15 гласа: 10 – ГЕРБ, 3 – Избор за Троян, 1 – ДСБ, 1 – РЗС.
  Интересно е кой е гласувал за Кацаров? 10 – БСП, 1 – ДПС, и тук идва интересното – 2- АТАКА.
  Понякога човек намира удевлетворение, че му се сбъдват прогнозите. Пеевски извди вазелина за комунистите :)))))))))))))))))))))))))))))))

 4. Ей, „Виждащия само плюсове в гробищаща“! Това гласуване на Атака и ДПС е логично! Не са логични гласовете за Акимов.. 😉

 5. Positive, научи се да смяташ до 29 и тогава пиши идиотщините си. Всичките гадости, лъжи и манипулации които ръсиш от седмици срещу Пеевски се спукаха. Поведението ти е тенденциозно, умишлено и НАКАЗУЕМО. Мислиш ли че Орешак е много голям?

 6. Мило , ако наистина имаш доказателства , че избора на Председател не е таен то ти си длъжен по закон да сезираш съответните органи за това нарушение или тази вечер май си се понапръскал с малко повечко “RAIT” след като твърдиш кой как е гласувал в един таен избор .

 7. Koef,
  „Виждащия само плюсове в гробищаща“ – харесва ми чувството ти за хумор!
  „Това гласуване на Атака и ДПС е логично! Не са логични гласовете за Акимов..“ – всеки намира логика за себе си, ти също, аз също.
  =============================================
  негатив,
  „Всичките гадости, лъжи и манипулации които ръсиш от седмици срещу Пеевски се спукаха.“ – гледай записа от сесията и после пак кажи дали мислиш така.
  „Поведението ти е тенденциозно, умишлено и НАКАЗУЕМО.“ – ще ме направиш истински щастлив, ако заведеш дело срещу общинските съветници, които излязоха, за да направят възможно да се разбере кой накъде е с отиентацията. Ако наистина мислиш, че е наказуемо да се разкрива вота, дай ги под съд!
  „Мислиш ли че Орешак е много голям?“ – не знам, защо намесваш Орешак, но не ми пречи. Ако държиш да играем студено-топло, СТУДЕНО :))))
  Аз не знам кой си, нито ме интересува. Друг участник тук изказа становище, че стила ти на писане напомня този на Пеевски. Аз няма как да знам вярно ли е, вече отбелязах, че не го познавам. Явно следиш форума тук, би трябвало да си обърнал внимание, че пиша от скоро. Т. е., няма как да зная и начина на писане на кой подхожда.
  Пиша неща, които мисля. Не обиждам, не злословя, опитвам се да поддържам поне приличен тон. Но едно разбрах от това кратко време, в което следя нещата: Пеевски само пищи, без да прави нищо. Ако наистина всички обвинения, които подхвърля придружени с изобилно количество слюнка :))) са верни, би трябвало да заведе дело поне веднъж! Само слушам квалификации от рода на „престъпник“, а действия – йок….

 8. Да ви кажа голям смях. Тайно гласуване за общински съветници в Лас Вегас ще разпределят печалбата и данаците от 150 казина и хотели…
  пардон обърках се…
  за ТроянЪт става въпрос ще се разпределя влияние за фирми затънали до ушите в заеми към банки, страдащи от тесногръдие и еснафлък…. хахахахаха… ще се правят далавери на дребно … ще има трудови договори на 4 часа и на минимални заплати …
  ТАЙНО гласуване боже мой…
  и тук се изпокръстили поситив… негатив… и т.н. що не си сложите имената??? чух обяснението, че можете да се пишете ивначо и драганчо, но по- добре така отколкото да се криете … та и ви сте от тайния вот… може да не сте гласували тайно, но и вие сте със същия манталитет… дребнав и страхлив. ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ хахахахахаха

 9. А за акимов… моето мнение е че човек бил шев на милицият …. да ме прощавате ама газдов от лагерите също е бил МИЛИЦИОНЕР хахаха.
  Чух за полицаите че били фашисти и врагове на народа…
  Ама виждам полицаита /Германия, Франция, Белгия/ С готини коли а за 40 години милиционерщина /СССР И КОМПАНИЯ/ ЛАДИ И МОСКВИЧИ.
  Предпочитам хубав хладилник и пералня пред хубав Т-72 или МИГ-29 хахахахахахаха
  Честито на милиционера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.