Риболовно състезание за деца край яз.“Сопот“

Риболовно състезание за деца край яз."Сопот"Импровизирано състезание по риболов за деца имаше на 23 юли на язовир Сопот.  То беше организирано от Общинския център за работа с деца и от Общината, като част от програмата на палатковия лагер, разположен на брега на язовира.
Мероприятието протече под мотото „Сопот 2010” с активното участие на осем състезатели, при голям интерес и от тяхна страна, и от страна на публиката. Не липсваха емоции и комични ситуации. Хубавото време и добрата организация допринесоха за приятни и незабравими мигове на децата.
Награди и грамоти имаше за всички. Ето и крайното класиране, от което се вижда, че младата дамска част от населението упорито побеждава мъжката в този спорт, считан традиционно за спорт на силния пол. И така, ето как се наредиха малчуганите:
1. Мартин Шкодров
2. Ивела Русинова
3. Андрей Белевски
4. Никола Бакърджиев
5. Ани Теодосиева
6. Петър Шошков
7. Станислав Бенев
8. Станимир Гачевски
Младите състезатели имаха опитни наставници в лицето на Илиян Йонков и Кирил Илиев, които  през цялото време ги напътстваха и им оказваха помощ в риболова.

One thought on “Риболовно състезание за деца край яз.“Сопот“”

  1. Евалата на Илян и бат’ Киро ( а гледам, че и Марто е помагал 😉 за това, което правят за децата. В динамичният свят на компютърни игри и технологични играчки, много е важно да се запази връзката на децата с природата.
    Браво, колеги. Тъй като май това е втора година с подобен лагер, надявам се това да се превърне в традиция и децата да учат необходимото всяка година занапред.
    Давайте нагоре, колеги 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.