Възможност за едно интересно преживяване в Априлци

Възможност за едно интересно преживяване в АприлциДа се спасим от горещините в стария Балкан с кълбо прежда и игли! Това предложение отправят от  JMB Active – „Център за култура и туризъм“ (http://www.jmb-active.com). Идеята – в читалище „Светлина“, в центъра на Априлци от 10 часа на 28 и 29 август ще има безплатен курс по плетене на 2 игли.
Гостуващ лектор ще бъде известната дизайнерка на плетива Ваня Бонова – Маринова от работилница „Бонбонета“ (www.bonboneta.net). Подобен курс е имало  с голям успех във Велико Търново, сега за горещия август е избрана  прохладата на Априлци.
Изкуството на плетенето е доказан метод за лечение на едно от най-разпространените съвременни заболявания – стреса. Всеки човек би трябвало да научи основното за себе си – как да си почива и да се презарежда с енергия, подчертават организаторите. Прекрасен начин да се освободи човек oт ежедневните тревоги е в приятна компания с чаша билков чай и домашно изпечени сладки. Като прибавим и невероятните панорамни гледки към най-високите върхове на Стара планина, удоволствието е гарантирано. Дори тези, които знаят да плетат, със сигурност ще има какво ново да научат, а и да споделят своя опит, така че и тяхното присъствие ще бъде полезно.
Участието в курса става с предварително записване
Мария:

телефон: +359 88 49 79 682
Email: [email protected]
Skype: maria_chunchukovа

Ваня:
Phone: +359 89 83 599 68
Email: [email protected]

One thought on “Възможност за едно интересно преживяване в Априлци”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.