6 thoughts on “Заседание на ОбС – Троян 14.11.2011 година”

  1. Браво Пеевски! Един човек, който наистина защитава троянците и не го е страх да каже истината в очите на гербаджиите!

  2. Gospodin Peevski e napalno prav….admiracii za tozi chovek,samo ne razbrah gospodin Minko Akimov s kakva naglost se nastani na tozi post !!!!!!

  3. Ако аз бях на мястото на Акимов, след тези резултати от изборите, щях поне да проумея, че троянци не ме искат. С него ГЕРБ само трупа негативи, и хората ще се отдръпнат въпреки харизмата на Бойко. Аз гласувах за Михайлова и за Плевнелиев, а като мен са гласували много троянци, а причината да предпочетем Донка пред Минко не значи че не харесваме ГЕРБ, а не харесваме Акимов за кмет на Троян.

  4. Господин Акимов явно не разбра, че троянци гласуваха не за партии, а за личност. Това трябва да е известно и на ГЕРБ…..

  5. Оставете ги най–после да започнат работа. Добре е да са екип от всички партии.Като сме се вкопчили за партиите, закостеняла работа. Не виждате ли,че кризата в Европа не е само икономическа, а и политическа. Борбата и оплюването, прехвърлянето на вината , от едина на друга партия, ше докарат още по–голям разпад.. Ше ни изчакат да се самоунищожим, и ще ни“ налапат“. От България е останало малко.Така е „Двама се карат, трети печели!“ Ако е останал малко разсъдак в главите ни, помислете логично, оставете ги като такъв екип да поработят. Да следим обаче, и то внимателно и от близо, и който се отклони от правия път–доло!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.