Нужда от 83 лекари в Ловешко

Нужда от 83 лекари в ЛовешкоВъв връзка с планиране на специализациите РЗИ – Ловеч изпрати в Министерството на здравеопазването информация за потребностите в област Ловеч от различни специалисти в системата на здравеопазването – лекари, професионалисти по здравни грижи, немедицински специалисти.
След обобщаване на предложенията от лечебните заведения е заявена потребност от 83 броя лекари, като най-голяма потребност има от анестезиолози, акушер-гинеколози, интернисти, кардиолози, ортопеди, хирурзи, специалисти по спешна медицина и др.
Потребността от специалисти сред професионалистите по здравни грижи /медицински сестри, акушерки, лаборанти и др./ включва 12 заявени специалисти, основно по интензивни грижи, психиатрични грижи, операционна и превързочна техника и др.

One thought on “Нужда от 83 лекари в Ловешко”

  1. Много е жалко, че липсват в нашия раьо мед. специалисти. Но мили господа управници направете кавото трябва-подобрете заплащането им. За да може нашите деца да учат и да останат да работят в българия. Особено професионалистите по здравни грижи вземат не заплати, а соц подпомагане. С тези парични средства които ги получават мед. сепциалисти не могат да издържат самите себе си, а какво остава да се грижат за деца, жена т.е. семейстово. Подаите им ръка помогнете им. Ако не го направите Вие зад граница го правят и те отлитат. Или отиват в големите градове където не само получават повиче парично възнаграждение, а израстват и професионално. Господа замеслете се и действайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.