Полицаи нахлуха в ИПЖЗ

Полицаи нахлуха в ИПЖЗПочти екшън в действие са наблюдавали служителите и работниците в Института по планинско животновъдство и земеделие, които във вторник са били принудени да чакат извън сградата, зад бариерата, докато униформени, дошли с 5 полицейски коли, направят проверка в зданието. В акцията са участвали не само служители на местното Районно управление, но и на областното. Иззети са финансови документи и са копирани служебните файлове с такава информация. Направен е опис на животните в стадата на ИПЖЗ. Акцията е била във връзка със сигнал за злоупотреби на директора – проф.д-р Марин Тодоров. Дали този донос отговаря на истината, ще може да се потвърди или отрече след щателната проверка на документите, подчертава полицейският шеф в Троян гл.инспектор Марин Ичев. Проф.Тодоров зае поста след излизането в пенсия на проф.Иван Гергов и намери начини научното звено да оцелява в условията на кризата и липсата на достатъчно държавно финансиране за наука. Институтът разви богата дейност, увеличи международните си контакти, не само успя да се съхрани, но под неговата шапка преминаха няколко сродни звена от други градове на страната. Тъжното е, че ако се докаже вина, това неминуемо ще удари по имиджа на ИПЖЗ.

6 thoughts on “Полицаи нахлуха в ИПЖЗ”

  1. Този шмекер Марин Тодоров отдавна е за затвора.Колко апартаменти си накупи откакто е директор – в София има поне 2.Ама го поддържат от БСП-то.И сега ще се измъкне.

  2. „Направен е опис на животните в стадата на ИПЖЗ.“- Мислех,че там работят хора…..:-)))))))))))))))))

  3. „Направен е опис на животните в стадата на ИПЖЗ.“- Мислех,че там работят хора…..:-)))))))))))))))))

    ???… явно за вас хората трябва да са на стада 😕

  4. Ами.. да вземат да поразровят и другите фирмички като Калинел , да понаобиколят малко дърводелството и керамиката …ами какво ще кажем за складовете и по-известни магазини де дърпат конците на монопола и там никак не е розово .Най добре е да се направи цялостен тараш на фирмите из града

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.