3 thoughts on “40 Сесия ОБС Троян – 30. Септември, 2010”

 1. Добра идея! Поздрави на редакцията за нея! Нека всеки да добие действителна предства за работата на троянския Общински съвет, а не после поредна сесия да има: „Този рекъл тъй, онзи казал еди-какво си…“ Сега давате възможност да блесним в цялата си светлина…

 2. Горе във „Видео Галерия“ има архив с предишни сесии на общинския съвет. Но така наистина е по-добре, по-нагледно и по-удобно за гостите на сайта.

 3. Челен опит:
  Общинари се обиждат на глухи и тъпи
  Словесните “престрелки” станаха по време на сесията на софийския общински съвет, пише днес вестник Труд. На заседанието беше предложено за гласуване от общински приватизационен фонд да се дадат пари за купуването на имот от 8,3 дка в Ахтопол. На мястото има 27 бунгала за почивка на служители на градския транспорт. И досега кметството е ползвало терена, който е на 90 м от морето, но е плащало наем на община Царево. Цената на имота е 805 000 лв. (96 лв./кв. м). Като чу сумата, Каролев светкавично реагира ядосано. “За тези пари можете да изпратите общински служители да почиват няколко години на по-хубави места срещу 10 лв. на нощ. А тези бунгала са толкова зле, че са нужни още 800 000 лв. за ремонта им”, възнегодува общинарят.

  “Купуването на имота има повече социална цел, отколкото икономическа. Не всеки може да ходи на почивка в Малайзия и Бали”, контрира го Екатерина Йорданова (ГЕРБ). “Аз не съм ходил в Бали. Това е поредното необмислено комунистическо решение на ГЕРБ. Тъпо!”, не й остана длъжен Каролев. Йорданова го нападна, че разсъждава асоциално и мисли за бизнеса. Това взриви разговора. “Ти или си глуха, или си тъпа”, избухна Каролев и напусна залата.
  🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.