Малчуганите от „Кирил и Методий“в пролетно почистване

Няма значение колко голям на години е човек – той винаги може да направи нещо добро и красиво. В това ни убеждават децата от НУ“Св.Св.Кирил и методий“, които в петък участваха в пролетното почистване и озеленяване, научихме от г-жа Диана Янкова. Първо всяка паралелка провела час на класа, в който учениците почистили класните стаи. В 10 часа в двора второкласниците представили подготвена от тях кратка програма, посветена на планетата Земя и на екологията. След това учениците, предварително разпределени по райони, почистили двора и градинките. Класът на г-жа Янкова – 4Г, посадил три дръвчета. От Общината били осигурени необходимите дървета, храсти и ръкавици. В акцията се включили и родители на децата от началното училище.А на снимките виждате малчуганите, доволни от добре изпълнената задача.

5 thoughts on “Малчуганите от „Кирил и Методий“в пролетно почистване

 1. Другарката Лалева защо е пропуснала, че и в Калейца и в Горно Трапе училищата са участвали в пролетното почистване? В Борима за разлика от Врабево са празнували Ден на БорИмането вместо нящо друго. Аман от простотии! Някай от вас няма ли да докладва какво е закусвал Минко Акимов на великата дата на почистването?

 2. Уважавани от мен и от много още хора др./г-н/Пеевски, благодаря за критичното отношение, то е полезно. Отминавам иронията, защото това, което се стремим да правим тук, а да дадем информация – такава, каквато е. Наистина имахме съзнание, че прекаляваме с това почистване, но от друга страна – получихме инфото от съответните училища и не ни се искаше да пренебрегнем което и да е. Особено като се има предвид, че това е от твърде малкото случаи – да не кажа единственият, когато милите дечица правят нещо за обществото – повярвайте ми, по-отблизо виждам тази система и знам как сме ги научили само да искат и някой нещо да им осигурява. Това е…А скъпото Ви Горно Трапе направо съм пропуснала – посипвам си главата с пепел за което. Приятен ден, ще се видим в 16 ч. /Г.Л./

 3. Уважаема Галя, има ли някаква възможност във всеки постинг, с определена критика към вас, да не ви се привижда мое участие?
  Освен това съм „любител“ не на Горно, а на Долно Трапе и особенно на долно-трапчанската поезия.
  Колкото до почистването и участието на децата на Троян – само адмирации!
  Приятен ден и на вас.
  И.Пеевски

 4. Даааа, г-н Пеевски, може пък и да съм сбъркала в разпознаването на стила. Вярно, че наличието на правописни грешки би трябвало да сочи, че като грамотен човек това не сте Вие, ама нали човек греши понякога от бързане, та…затова Ви набедихте. Ама ако е грешка, ПРОШКА! Изненада??

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.