Ограничиха паркирането по центъра

С цветя в бетонови кашпи маркираха докъде може да бъдат паркирани автомобили по градския център. Мярката е добра, защото автонахалството и незачитането на всякакви закони и наредби превръща понякога троянския център в обикновен паркинг вместо в място, където спокойно може да се разхождат хората. Този проблем съвсем наскоро и ние поставихме и читателите ни откликнаха широко – сигурен знак, че сме напипали наболяла тема. Да се надяваме, че ще продължи този стремеж да опазим пространството за хората.

8 thoughts on “Ограничиха паркирането по центъра”

  1. Подкрепям идеята, въпреки, че понякога е трудно (да не кажа невъзможно) да се намери регламентирано място за паркиране.

  2. Така изглежда малко по-добре, въпреки, че пак си прилича на паркинг, ама на по-малък.

  3. Аз съм благодарен на хората, които взеха нещата в свои ръце и реагираха на общественото мнение. Сега пак има коли, но не са толкова нагли да стигат чак до „Централ“ …

  4. Така е разумно. Все пак не забравяйте, че и в този блок живеят хора, които вероятно имат коли…. Трябва да ги държат някъде, нали? Паркинга на общината- ще кажете веднага. Да, ама все пак той е далече, а да не говорим, че почти никога и там няма места

  5. От камерата на Ситинет вече се вижда и центъра. Голям смях беше преди, на снимката пише центъра а гледаш някакъв паркинг.

  6. Вече не е ограничено влизането. Вчера минах от там и видях, че цветарниците са отместени и имаше две коли спрени в затвореното….
    Все пак сме си българи, нали…………… 🙁

  7. Фсяко чудо за три дни.. милиционерите имат по-важна работа. Амен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.