Спортни събития, премиери, концерти, дипломи през юни

Спортни събития, премиери, концерти, дипломи през юниИнтересен е спортно-културният календар в Троян за този месец, се вижда от програмата, изготвена от Общината. Завършващите своето средно образование ще получат на специални тържества дипломите си – СОУ“Васил Левски“ – на 18.юни, в салона на Общината, от 17,30, а „Св.Климент Охридски“ ще направи това в салона на Читалището на 28-и от 18 ч. ОУ“Иван Хаджийски“ също утре ще направи прощалното си тържество – в Читалището, от 17.30 ч.
Моторджиите са отправили погледи към Голяма Желязна, където тази събота от 11 ч. е традиционното състезание „Балканче крос“ в местността Лъките, а на 25-27 селото ще събере рокери на Мотосреща 2010.
В зала „Форум“ на читалище „Наука“ ще има интересни културни прояви – премиера на книга с интимна лирика от Хари Недев /тази вечер, от 18.30/; вечер, посветена на почетния гражданин на Троян проф.Марко Семов е предвидена за 22.юни от 18.30 ч., а в последния ден на месеца ще бъде представена книга на известния журналист Петко Бочаров. Фотоизложба на Пенчо Доков ще подреди в залите на Конака Музеят на занаятите – откриването е на 25.юни от 18 ч. Празникът на билките, планината и туризма, на който ще пее Сашка Васева, е на 26.юни на Айдушкото сборище.  На 29-и пък за нас ще танцуват три състава – от Троян, Орешак и Априлци. Както се вижда, организаторите са се потрудили да няма лятна скука и всеки да може да намери нещо за своите интереси и в активно футболното лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.