15 thoughts on “За първи път се иска оставка на ОБС”

 1. Ако си направите труда да изгледате записа, след което да прочетете днешните два троянски вестника, сигурно ще ви направи впечатление следното:
  1. В-к „Троянски глас“ е информирал жителите на общината само с 50% от казаното от Пеевски. Критиките и мотивацията за исканата оставка са „спестени“.
  2. Във в-к „Троян 21“ няма никаква информация, все едно такова събитие изобщо не е имало. Въпреки, че тази новина беше тиражирана в БНТ, няколко национални и регионални медии и електронни сайтове.
  Изглежда единствено сайта на „Троянски новини“ се старае да информира жителите на общината.

 2. Елена, не бъдете толкова взискателна към Троян 21. Толкова може Генадий, толкова прави. Освен това Генадий може да не е разбрал какво говори Пеевски и да не е имало кой да му разясни. Силата на Генадий и Троян 21 не е в анализите или в хващането на новината. Силата на Генадий е в правенето на фелацио на поредната комунистическа управа, да оплюе Пеевски по заръка на приятелчетата си от БКП или на комисаршата и бивша комсомолска секретарка Шошкова, както и да върти мръсни номера на Троянски глас за да го закрият. Там го търсете Генадий и не очаквайте дори елементарна журналистика от него. Няма и как – Генадий не е журналист, а филолог. Все едно зъболекар да прави сърдечна операция.

 3. Драга Буба Мара, отклонявате се от темата. Генадий не следва да е предмет на Вашите словоизлияния, точно под този постинг. Ако имате нещо лично към него, пишете му го в неговият вестник. Оплюването не е добър атестат за когото и да било. Така правите само добро на Генадий и той сигурно ще ви благодари.
  Иначе браво на Илиян Пеевски за смелата му постъпка, която мнозина ще изкритикуват и вероятно ще заклеймят. Но надали ще успее да стресне и събуди заспалите ни общински съветници. Пеевски поне прави нещо и то тук, в случая, с вещина.

 4. Елена, Елена.. дете на дивата пустиня.. Марче, ти явно си фенка на Гена21, шо не одиш да го коментираш там? АРВи, ти даваш ли си сметка, че Пеевски е от АТАКА? А АТАКА не са толерантни към циганите, това всички го знаят.

 5. Арви, боравя с факти, а това не е оплюване. Освен това нямам никакво намерение да ходя да пиша в комунистическата клоака Т21.

 6. Я ми кажете едно еиднствено нещо в професионален и политически план направено от Илиян Пеевски?Поне едно едничко!
  Освен плюене,хапене,драскане,циркове и бълнуване на глас,този човек по нищо не се отличава от останалите другари и другарки в залата на ОБС.
  Всъщност има едно нещо,неговия чичо е бил едно от най-мръсните ченгета на ДС през годините…

 7. А това че трибестана се опитва да си присвои за пореден път една стара традиция,показва за пореден път неговата немощ като управляващ и разчита някой друг да му свърши работата.

 8. Поцелуйко и Кокошкова отвръщат на удара. Правилно са се самоопределили – „Никога един от вас“. Ще ги познаете по лъжите и манипулациите. В професионален план за Пеевски говорят десетките жилищни сгради, хотели, предприятия и всякакви обекти изградени само на територията на община Троян. В политически – ами вижте резултатите от последните избори. Вижте и видеото от сесиите на общинския съвет. Пеевски никога не е споменавал, че е управляващ. Той е единственият, който държи на гражданското общество и местното самоуправление. Някак си не е почтенно бивши и осъждани криминални престъпници да дават оценка на Пеевски, защото те наистина не са „едни от нас“.

 9. Студента, не се занимавай с този боклук. Не го ли виждаш, че пише и квалифицира хора, които изобщо не познава. Такива малоумници с лопата да ги ринеш.

 10. 😀 Алооо, Студента… бягай да си доучиш! 😀 Разсмя ме истински (rofl)

 11. То за това има студенти и кандидат-студенти. Едни да са образовани, а други да са кандидат-образовани. Така, че последните да се смеят първи, а първите да се смеят последни.

 12. Мадам, ами образовайте ме, ако обичате! Споделете, а и не само с мен, за чутовните подвизи на уважаемия господин в инженерството и най-вече в политиката. Какви бяха резултатите от последните избори? Кои са постиженията на архитектурния гений?

 13. Кандидат-студента, не задавай тъпи въпроси, а отиди да се ограмотяваш сам. Толкова си елементарен, че атакуваш Пеевски точно където най-лесно може да се направят на пух и прах лъжите и манипулациите ти. Всъщност, ти за това си тук. Само дебилите още не знаят, че Пеевски направи от Атака втората политическа сила в Троян, а на последните парламентарни избори на ниво област и община с кампания за 4 хил. лева премаза синята коалиция с три пъти по-висок резултат при положение, че синята коалиция пръсна близо 300 000 лева за кампанията си. Само на ниво община Пеевски има втория резултат за Атака в цяла България след Сидеров в Бургас. Аре бегай на инструктаж при Поцелуйко и Кокошкова.

 14. Тук май няма какво да коментирам. На недоучилото се хлапе – Кандидат студент, очевадно му е подковано копитото с антипеевски подкови. Някой върл фен ще да е. Гербер, седесар или десейбесар. Познах ли?

 15. Не съм антипеевски настроен. Дори някога събирах гласове, за да може да се кандидатира като независим кандидат на кметски избори. Обективен съм. Колкото Акимов има заслуга за победата на ГЕРБ, толкова е заслугата и на инж.Пеевски за мястото на Атака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.