ДСБ преизбра Милко Станчев

ДСБ преизбра Милко СтанчевИнж.Милко Станчев си остава новият стар лидер на партия ДСБ в Троян, стана ясно след проведеното отчетно-изборно събрание. Заместник-председателят също е същият – галеристката Мариела Шошкова. На събранието г-жа Шошкова отчела работата си като общински съветник. Макар и единствен представител на партията на Иван Костов в нашия град, тя има забележително присъствие и участие с предложения или подкрепа за такива важни за града проекти и промени като преместването на четвъртъчния битак, реорганизирането на общинските фирми, естетизирането на пространството около двете музейни сгради чрез паметник на Иван Хаджийски. В някои среди вече се говори, че именно г-жа Шошкова ще е кандидатура за кмет на Троян през следващите години.

4 thoughts on “ДСБ преизбра Милко Станчев”

 1. Честито!
  на следващите избори да положите всички усилия да не остане комунистическа номенклатура в Троян неовластена.
  Големият успех, който постигнахте с докарването на власт в Троян на посткомунистическата партия Герб, силно ви задължава.
  Партия ДСБ, като член на синята комунистическа коалиция „Избор за Троян“, две години и седем месеца подкрепяше и подкрепя местното управление на Герб в ОбС Троян, както и г-н кмета /бивш член на бюрото на ГК на БКП/ и резултатите не закъсняха – днес Троян се радва на добро управление и просперитет.
  Не по-малка е заслугата и на др.Шошкова в ОбС, която до обед с антикомунистически плам громи де що види комунист и комунистически паметник, а следобед е първа прислуга и заклет партньор на бившата номенклатура от ГК на БКП в Герб Троян.
  Хвала на такъви демократи!

 2. На бас, че това е шизофреничният лидер на Атака Троян или някой от неговите мутри лакеи 🙂 Честито на другарката Шошкова

 3. Мангo, не позна. Но си на прав път с „другарката“ Шошкова.

 4. ЗНачи лумпени глупави естествено че БКП БСП и СДС-естата са едно цяло и вие сте толкова тъпи че няма как да го разберете.
  Нямам нищо общо с Пеевски. Просто съм добре информиран

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.