Посещение в „Троян Плаза“

Днес (06.04.2023) с моя клас, професионалната паралелка 9в, посетихме хотел „Троян Плаза“, заедно с г-жа Брилска. Това беше в часа по ГТИ (Гостоприемство в туристическа индустрия). Представител на персонала на хотела пожела да ни разведе из хотелските стаи, релакс-центъра и ресторанта, както и в механата, фитнеса и семинарните зали. Започнахме с релакс центъра, където има сауна, джакузи, солариум и масаж. Преминахме към хотелските стаи. Там ни показаха, че във всяка една стая има телефон, с който гостите на хотела да се свържат, ако има проблем или за да си поръчат нещо от кухнята, както и минибар. В баните има сешоар и телефон за спешни случаи. Стаите разполагат и със сейф, в който всеки от гостите може да си заключва ценни вещи.
След хотелските стаи отидохме в ресторанта. Често гостите използват ресторанта за по-големи мероприятия като рождени дни, кръщенета, сватби и други.
След ресторанта посетихме семинарните зали. Хотелът предлага малка, средна и голяма зала. След семинарните зали в механата, където по-често ходят по-малък брой гости. Допускат се и външни гости.
Благодарим на екипа от „Хотел-Троян Плаза“ и на г-жа Брилска!

Стефани Билярска
Клуб „Медии“

Публикувано в Бихрияна Брилска, Новини, Стефани Билярска, хотел „Троян Плаза“. Постоянна връзка.