Коя партия взима властта в област Ловеч? БСП с големи апетити за област Ловеч

Тази седмица бе гласувано новото правителство на България – правителството на промяната. Съчетало в себе си сложна коалиция от четири партии – „Продължаваме промяната“, „Има такъв народ“, „Демократична България“ и БСП.

По информация от наши източници в момента текат преговори за разпределение на областите в България или най-просто казано коя партия коя област ще вземе. Големи апетити за област Ловеч имат от БСП като по наша информация дори има обещани постове за определени хора от левицата в Ловешко. От „Продължаваме промяната“ и ИТН са категорични, че областта не може да бъде дадена на БСП поради ред причини. Една от тях е, че областният председател на социалистите Минчо Казанджиев не се вписва в изискванията на коалицията за почтеност, а дори спряга неговото име за бъдещ областен управител.

От „Има такъв народ“  и „Продължаваме промяната“ държат изключително много област Ловеч да бъде управлявана от почтени хора, неопетнени от мръсни политически игри през годините. Любомир Каримански не веднъж е заявявал, че държи изключително много на област Ловеч и не случайно е избран именно от тук за народен представител.

Членовете на ПП и ИТН са възмутени от евентуално взимане на властта в област Ловеч от БСП. Хората искат промяна, а не партията на статуквото БСП да управлява и то със стари муцуни. И заявяват още, че трябва да продължи промяната, а не подмяната!

Публикувано в Горещо с етикети . Постоянна връзка.