ПП „Възраждане“ представи листата си с кандидати за народни представители в 11 МИР-Ловеч! Трима троянци в листата!

От партията „Възраждане“ представиха листата си с кандидати за народни представители от 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район за предстоящите извънредни парламентарни избори на 14 ноември. Това стана на пресконференция в Регионалния пресклуб на БТА в Ловеч, на която присъстваха инж. Николай Дренчев, организационен секретар на „Възраждане“, водачът на листата за областта – инж. Красимира Цекова, Станислав Николов /втори в листата/, Марин Генов /четвърти/ и Милен Белев /пети/.
По думите на Дренчев, „Възраждане“ има стабилна и последователна политика по отношение на кандидатите за доверието на народа и в 31-те избирателни района в страната има абсолютна приемственост от предишните и по-предишните избори. Това важи и за 11-ти МИР – Ловеч. „Смисълът е, че „Възраждане“ расте последователно, методично, хората ни не са политически еднодневки и бавно, но неотменно, извоюваме доверието на избирателите“, посочи той и добави, че се надяват на тези избори да прескочат 4-процентовата бариера и да станат парламентарно представена партия.
„Това е изключително важно за българския народ, тъй като „Възраждане“ е носител на поглед към света, по-различен от всички до момента парламентарно представени партии. „Възраждане“ поставя на първо място националните интереси пред участието в каквито и да било съюзи“, заяви Дренчев.
Водачът на листата в 11-ти МИР Красимира Цекова посочи, че причината да се включва в предизборната кампания е, че не може да гледа безучастно „как управляващите провеждат политика в разрез с българския национален интерес“. Според нея правителствата се сменят, а политиката по основните въпроси продължава да бъде една и съща и тя не е в интерес на България. „Време е в управлението на държавата да влязат хора, които имат сила и смелост да защитават интересите на българите, заяви още водачът.
Николай Дренчев посочи, че на предходните избори Троян е общината, в която ПП „Възраждане“ има най-висок резултат – почти 5 процента. Затова в листата с кандидатите за депутати има трима души от планинската община. Това са Станислав Николов /втори/, Георги Нешев /шести/ и Мариян Марков /десети/.
Останалите кандидати са Бисер Линков /трети/, Марин Генов /четвърти/ и Милен Белев /пети/, Людмил Матев /седми/, Весела Иванова /осма/, Ивайло Иванов /девети/.
Средната възраст на листата е 44 години – опитни и зрели хора, но и в апогея на своите сили и енергия, когато могат да направят много за България, каза още Дренчев.

източник: БТА

Публикувано в Горещо, ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021, Троян и региона с етикети . Постоянна връзка.