Троянски зрелостник прави сайт на Теди Кацарова

Петко ЙовчевскиПетко Йовчевски от 12 Б клас на СОУ“Васил Левски“ е предпочетен от младата попзвезда Теди Кацарова да направи нейния личен  уеб сайт. Теди избрала младежа не само заради своята топла троянска връзка – известно е, че по баща тя е от Борима, а и заради успехите на Петко в областта на информационните технологии. Той спечели заедно с Митко Динушев трето място на Националното състезание по информационни технологии „Джон Атанасов“ в  Шумен през есента на 2010 г..
Бъдещият сайт на Теди е флаш версия и е двуезичен – на български и английски език. Има интересен и достъпен интерфейс. От него феновете ще научат коя е Теди Кацарова, ще виждат снимки от нейни участия, включително в благородната инцициатива „Великолепната шесторка“, с която гостува и при нас преди малко повече от месец. Ще могат да чуят нейни песни, да се запознаят с нейните приятели и почитатели. В началото на този месец ще може да се влезе на  адрес www.teddykatzarova.com .

8 thoughts on “Троянски зрелостник прави сайт на Теди Кацарова”

  1. Скъпи потребители на информацията от уебсайтовете,погледнете какво представлява направеното от горепосочения ученик! Погледнете и ще разберете какво означава грамотност-нещо „уникално“ има в текста-вместо „ю“ се пише „у“!!!!!! Ужас за българското младо поколение!!!

  2. Аглая, абсолютно права сте – за жалост сайтовете поставят елементарната грамотност на най-последното място…Едва ли е утешително, че не само сред младото поколение има крещящи неграмотници…

  3. Здравейте, виждам, че коментирате уеб сайта на Теди. Искам само да Ви уведомя, че информацията която е публикувана в сайта, не съм я писал аз, а ми беше предоставена! Моята задача беше да направя сайта, а не да го проверявам за грешки. Моля, кажете къде сте открили тази грешка и ще бъде коригирана.

  4. Учителките по български са на ход. Помогнете на момчето вместо да се чудите кой им е преподавал по БЕЛ.

  5. Хубав сайт, но с НЕГРАМОТНИ текстове в него. Ало, учителките в Троян, вие как учите келешите на правопис? 🙂 Това не е като да смъркаш цигари в междучасията, иска се малко повечко интерес към тези неща…

  6. Ами така е, пълно е с ГРАМОТНИ ученици, НЕГРАМОТНИ учителки и разни други. Учителките си пафкат цигарките в междучасията и в часовете, пият си кафетата, взимат си по многото пари – за нищо и никаква работа с нашите ГЕНИЙЧЕТА и накрая- не им пука изобщо за САЙТОВЕТЕ! И за неграмотните текстове в тях!…Прости им, Господи, Светлата седмица е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.