Джон Бризби и Киро Данков са предложени за почетни граждани на Троян

въпросиВ четвъртък заседанието на Общинския съвет ще разгледа и една винаги парлива точка, каквато е определянето на почетни граждани на Троян. Като се има предвид колко нагорещена политически е есента, не са изключени и сега престрелки около тези предложения. Големият дарител в образованието на Троян Джон Бризби, лондонски адвокат и некоронован посланик на Троян във Великобритания би трябвало отдавна да е почетен с това звание, израз на признателност за заслуги към града и неговите хора. По-интересен е случаят с Киро Данков, чиито синове Йордан и Сашо сега са в политиката като представители на партия ГЕРБ – единият бе зам.-областен управител доскоро, а другият е общински съветник. Бащата, който тази година закръгля 90, е бил начело на управлението на Троян по соцвремето. Мнозина са тези, които му признават заслуги за развитието и просперирането на града по негово време, което не изключва и консенсусно приемане и на неговата кандидатура.

2 thoughts on “Джон Бризби и Киро Данков са предложени за почетни граждани на Троян”

  1. хахаха, Киро Данков, смя, смях, двамата му сина са още по-голям смях и резил за града, а снаха му Ценка- психясала и некадърна лигла!

  2. Киро Данков бил в старчески дом, щото синовете му не искат да се грижат за баща си. Каква „уважение“ само от собствените му деца!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.