Джон Бризби и Киро Данков са предложени за почетни граждани на Троян

въпросиВ четвъртък заседанието на Общинския съвет ще разгледа и една винаги парлива точка, каквато е определянето на почетни граждани на Троян. Като се има предвид колко нагорещена политически е есента, не са изключени и сега престрелки около тези предложения. Големият дарител в образованието на Троян Джон Бризби, лондонски адвокат и некоронован посланик на Троян във Великобритания би трябвало отдавна да е почетен с това звание, израз на признателност за заслуги към града и неговите хора. По-интересен е случаят с Киро Данков, чиито синове Йордан и Сашо сега са в политиката като представители на партия ГЕРБ – единият бе зам.-областен управител доскоро, а другият е общински съветник. Бащата, който тази година закръгля 90, е бил начело на управлението на Троян по соцвремето. Мнозина са тези, които му признават заслуги за развитието и просперирането на града по негово време, което не изключва и консенсусно приемане и на неговата кандидатура.

2 thoughts on “Джон Бризби и Киро Данков са предложени за почетни граждани на Троян

  1. хахаха, Киро Данков, смя, смях, двамата му сина са още по-голям смях и резил за града, а снаха му Ценка- психясала и некадърна лигла!

  2. Киро Данков бил в старчески дом, щото синовете му не искат да се грижат за баща си. Каква „уважение“ само от собствените му деца!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.