Бог да прости Демокрацията в Троян

Бог да прости Демокрацията в ТроянДнес /10.11.2015/ в Троян ще видите „новият 9-ти септември“ и „априлският пленум“ на БКП на „учредителната“ сесия на „новия“ ОбС Троян. Както се казва – две в едно.
„Народът“ тръпне в очакване кой ще е новият Али Баба… опссс, председател на ОбС. Дали ще е верният син на БКП и член на Бюрото на ГК на БКП др. Акимов от Народната милиция или ще е … той? Не Кой, а Той!
Днес е голям празник и за др.Генадий Маринов, който 20 години неуморно се бореше за пълната победа на другарите и другарките от троянските БКП, ДКМС, ДС и … оказа се и КГБ. Години наред др.Генадий громеше изоставения и предадения дори от своите общ.съветник г-н Скубарев /Бог да го прости, добър и честен човек беше/, за благото и нуждите на кмета от БКП др.Енкин.
След това др.Генадий започна най-великата си война срещу моята скромна особа, за нуждите на следващите двама кметове от БКП и ДКМС.
Днес и утре и в други ден и …чак до следващия вътрешнокомунистически преврат в Троян – др.Генадий няма да има с кого да води поръчковите си /от БКП/ войни. Др.Генадий ще продължи святото си комунистическо дело да разяснява на видиотеното население за големите успехи на Партията и тези около партията до пълното унищожение на Троян и жителите му.
Днес врагът окончателно е смазан и унищожен. Др.Генадий ще Празнува заедно с любимата си троянска комунистическа номенклатура, която за нови следващи 45-години сложи ръка върху цялата власт, институции, медии и всичко каквото се сетите в Троян.
Нека никой да не се чуди, защо и как Троян от „Четвъртата крепост на Демокрацията“ за 20 години бе превърнат в „Четвъртата крепост на посткомунизЪма“ в България.
*
Ако в Троян е останал все още някой нормален човек, който през тези 26 години е мечтал и се е борил за Демокрация в града и общината ни, нека отиде и да запали една свещичка в Църквата или Манастира в памет на убитата Демокрация в Троян.
Бог да я прости!

Автор: Илиян Пеевски

1 thought on “Бог да прости Демокрацията в Троян

  1. Днес реших да се обадя на някой от онези, с които преди 26 години бяхме отгоре на трибуните, на троянската „кръгла маса“ или действахме покрай или чрез СДС за установяване на Демокрация в Троян и изграждане на една модерна и просперираща община.
    Прехвърлях имена, прехвърлях имена и не открих… НИКОГО.
    Или някои бяха починали, или други си харчеха сребърниците, с които осребриха предателството си към Демокрацията в Троян, или трети се бяха залепили като репеи за остатъчната комунистическа номенклатура, която днес язди Троян и троянци безпроблемно и повсеместно, или четвърти са се изпокрили в мишите си дупки и чакат Бог знае какво да се случи, че да спрат да треперят и да не им миришат полусвалените гащички.
    Сетих се! Ще звънна на себе си. …. малко е шантава тази работа, ама то кое не е шантаво в днешния прогнил от простотия, страх и перманентен упадък град Троян.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.