Нашата художничка с подпис в центъра


Пишман художничката, дето съсипа скъпата и пряснобоядисана стена на спортната зала „Чавдар“, е оставила на видно място в града своя „подпис“, с който се подвизаваше и при нас, за да обяснява как чрез драсканиците изразявала себе си. Оставяме коментарите и изводите за вас, иначе имаме и въпрос към съответните органи – кога девойчето ще възстанови щетата. Видимо, както е редно.Иначе всеки подрастващ ще продължи да си мисли, че безнаказано ще може да се „самоизразява“, да руши и безчинства… За сметка на всички нас.

15 thoughts on “Нашата художничка с подпис в центъра

 1. Хайде да е омърсъваме думата художник или поне едни кавички да и сложим в случея,а?

 2. Айде да не пипаме заглавието в тоя случЕй, а ?
  Щото и това си е арт, колко и да не го разбираме.
  Правите забележка за правопис, НО ПЪРВО ПОГЛЕДНЕТЕ СВОЯ !!!

 3. Ами кажете имената на тая „ваша художничка“? Това ли ви е журналистиката!

 4. Ако ги знаех, щях да ги спомена, повярвайте ми.
  Нямам достатъчно познати сред 13-15 годишите, за да знам коя е „Cassie“. Предполагам е известно троянско наркоманче, което аз нямам нещастието да познавам. Вие предполагам имате щерка или синковец на тая възраст, защо не ги попитате тях коя е, да Ви я покажат, пък аджаба сигнализирате за това в полицията. Тогава МОЖЕ БИ…ще бъде наказана….
  Но все пак мисля, че е задача на ПОЛИЦИЯТА да издири и НАКАЖЕ тази лайнометка. Да не говорим, че ако не ни бе направило впечатление това нейно ново лайно, щяхте и Вие както и всички останали „будни“ и „бдителни“ троянци да минавате покрай него всеки ден по 2-3-5 пъти, без изобщо да Ви издразни фактът, че центъра на града е използван за опитен полигон на учещи се „художници“.
  Щото Вие всичките гледате… НО НЕ ВИЖДАТЕ…какво става с града.
  Просто ме е яд на вашата апатия и дистанцираност от реалността в момента.
  Същото е и със здравеца на центъра. Ако не бяхме го снимали и показали, че от това дето го правим всеки ден тук, има резултат (колкото и да ни плюете по журналистиката). Щото ако не бяхме повдигнали въпроса с пешеходната зона, едва ли сега щяха да бъдат поставени стопери, пречещи на колите да навлизат в територията на пешеходците.
  Не че сте ги забелязали като минавате от там де….щото нали…пука Ви на Вас какво се прави и какво се опитва да се прави…важното е да плюете.

 5. Скъпи съграждани на милия ни и хубав град Троян казвате колко ви пука за града ама никой не е забелязал 4е тъй е още от февруари!!!!……….имате стари исто4ници

 6. Ами той Иван Иванов от полицията лесно ще разбере как се казва. Интересно ми е какви наказания се предвиждат?

 7. И на мене…
  Даже адски много ми се иска точно тази кифла да бъде наказана.

 8. До Темплар:

  Думата е “ОМЪРСЯВАНЕ“,грешката е моя,надявам се сега да ти е станало по-ясно.Защото графитите които влизат в графата “изкуство“, са малко по-измислени като композиция,цветоизграждане,стилизация и т.н..И ако подобни драсканици за теб са изкуство,значи представите ти са много объркани.

 9. От написаното става ясно, че думата „художничка“ е употребена иронично, уважаеми читатели…Кавичките не са задължителни

 10. Тази стена е до киното. Киното май го изкупи някой. Този някой/, пиша така, защото не го знам кой е/ да вземе да облече с подходящ картон стената, като преди това да го оповести в нашите медии. Ще постигне двуяк ефект. „Художниците“ ще могат свободно да си изпробват „изкуството“. Тези рисунки ще гледат много хора, защото ще е позволено, ще е оповестено и може и да има интерес в обществеността. Белким някой от тях се усъвършентва в занаята, и ще радват желаещите, които ще присъстват при създаването на „шедьоврите“. А може и да се родят шеддьоври. Смущават ме само две неща. Едното е, че ще се наложи на уважаемите „художници“ да плащат за явяване и рисуване по стените и второто, може би няма да им е интересно да излязат от анонимност и няма да се явят. Това може да се пробва и на залата, ако някой се нагърби с това разбира се.

 11. Как може да кажете „ХУДОЖНИЧКА“ ?!?!? Това ли е художника във вашите представи ? Хайде добре си прави някакви зайчета там ама поне да приличаше на нещо …! Тя първо , че неможе да рисува и второ няма и ни най – малка представа от това какво е СПРЕЙ ! Видяла , че някой си му там драскал по улиците и айде и тя да драска .. Изразявала себе си тцтцтц .. Лелее ако по този начин прави и други неща за да изрази себе си , то явно нищо неможе да направи като хората .!!! Това момиче се казва Петя и учи във СОУ „Васил Левски “ в 9Г клас 😉

 12. Момичеее аз ти казах веднъж на центъра да спреш да драскаш ама явно не си ме разбрала или си мислиш , че се базикам 😕 ?!? Ако искаш ще ти го кажа пак другия път като се видим 😉 .

 13. Petqq Petqq .. zle takowa 😉 naseide opisa vs daje i na edin priqtel kushtata orisuva… s tvoite jalki opravdaniq nai mnogo dvoino da te biqt ; )

 14. Ами то накрая и това ще стане.Докато органите на реда спят по кафенетата или се задяват с ученички,някой ще го напипа това „нещо“ да му драска по къщата и ще има бой 🙂
  Дано стане така,защото иначе няма да има никакви последици за нея ,както е до момента!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.