Край Дълбок дол се очакват най-добрите

Най-добрите ездачи на четириколки от Европа ще участват в международния турнир „ATV Challenge Cup 2010“ на единствения по рода си в Европа оффроуд-полигон „Дълбок дол“ край троянското село.
Както вече съобщихме, организатор на проявата е троянският клуб „4х4 Адвенчър“. Тя ще премине под патронажа на кмета на Троян Минко Акимов. Стартът е на 10.април, финалът – в неделя, 11.
Ще участват над 40 висококласни състезатели от атрактивния спорт, представители на Словения, Израел, Хърватска, Гърция и България. Очаква се борбата в т.нар. „кралски клас“ /спортни машини само със задно задвижване/ да бъде най-ожесточена.
За призовата тройка ще се борят шампионът на България Десислав Цеков, шестият в европейския шампионат Миха Шпиндлер, лидерът в хърватския шампионат Игор Фабиани, първенецът на Словения Тадей Кошчак и шампионът на Израел и участник в американския шампионат Елико Охана. Американецът е фирмен състезател на известната марка Can-Am и един от най-добрите фристайлъри с мотор и АТV, е съобщил в Ловеч Тодор Христов от „4х4 Адвенчър“.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.