Собственик от Ловеч за Оптиспринт

Промени настъпват на медийния пазар в Троян. Досегашната кабелна телевизия Оптиспринт вече е собственост на „Зетра медия груп“, която държи кабелна телевизия в Ловеч, радио и вестник в областния център. На информационния местен канал вече ще има новини и от Ловеч, и от Габрово. Троянските съответно също ще се популяризират в по-широк обхват. В троянския екип има съкращения – новите собственици оставят един оператор. Дали тази промяна е за добро – бъдещето ще покаже. Факт е, че днес при посещението на кандидат-президента Меглена Кунева в Троян липсваха представители на ктв, за да отразят събитието.

3 thoughts on “Собственик от Ловеч за Оптиспринт”

  1. Ох, дано новите собственици я пооправят тая телевизия, че то досега си плащахме, а беше с качество като на ефирна.

  2. Доколкото познавам журналистите на ЗЕТРА, това е катастрофа за новинарската хроника в Троян. Новиият собственик го интересуват единствено постъпленията от рекламите, а колкото до това как се правят и списват новините, за него това е чуждо и далечно! Така че няма да е далеч от истината, че в Троян медиите оредяха с една и все повече заприличва на село. А, честито!

  3. Очевидно новият собственик е отказал да се просне по очи и да милва крачетата на г-н Кмета, така че слугинските медии в Троян наистина ще намалеят с една.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.