24 thoughts on “ЪпсурТи: Култура му, Янко”

 1. И какво се вижда на снимката, къде е Янко? Мястото на този вид отпадъци е точно до кофите за смет, а не вътре в тях. Браво на съвестните граждани! Точно така трябва да се прави. Твърди, негорими и строителни отпадъци се слагат до кофите за смет.

 2. Много си тъп, Саше !
  Верно ли мислиш, че мястото на този тип отпадъци са до кофите за смет? Дали някой би ги натоварил в камиона за отпадъци ?
  Мястото на този тип отпадъци по-скоро е някъде около речното корито например или там, където НЯМА ДА ГРОЗЯТ И ДРАЗНЯТ гражданите.

 3. Не спорете.
  Обещавам да снимам пак когато тая селска гледка се промени.
  Дали тази година този боклук ще се махне от там?
  Апропо – снимката е отпреди 2 часа.

 4. Нещо не е наред в снимката! Има толкова много скрап и нито един циганин! Дали не е монтажче? 🙂

 5. Желязото вече го няма, остава комуналните утре да приберат останалото.

 6. E-Е-х, няма да се научат лесно хората, как се процедира с твърдите битови, строителни и други подобни отпадъци. Ей тук е мястото на общинската администрация да разясни на хората как да го правят. Но не само в сайта, а и по месните медии. От опита ми до сега се оказва, че масово хората не познават законите и общинските наредби. Нужни са разяснения, иначе ще има да гледаме тези безобразия и да се тюхкаме. Защото почистването само на това безобразие, ще надхвърли няколко пъти по стойност, финансирането на едно разяснение. А като не разбират от дума се прилагат глоби, но тук вече темата става много обширна. Може да се говори страшно много.

 7. Както и нема да се научат да не си подпалват гюмовете.
  АРВи, наистина си мисля, че си Общински служител. 😉

 8. Ама Вие наистина страдате от някакви комплекси. Какво Ви кара да мислите , че съм общински служител или сте с пара психични способности? Но от написаното от Вас до тук, не личи такова нещо. Наистина Христова е права в изказванията си по повод Ваши заяждания по друга тема в същия сайт. Това, че назнайвам някои неща не е достатъчно условие за Вашето предположение. Та аз никъде не ги защитавам. Вярно не ги и нападам, защото са ми ясни нещата. Смятам, че това какъв съм изобщо не е важно, но и така да е, примено съм общински служител, какво от това? Вие да не би да ги ненавиждате или какво? Не Ви разбирам много, но ………Ваше право е да сте мнителен, уви нищо не мога да сторя, но и не искам!

 9. АРВи,като се разхождам по дебрите на сайтовете,едно ми е ясно!Общ.съветници не са долюбвани.Дори не мога да кажа че,причината е защото не си вършат работата,защото и тези които я вършат пак попадат в графа оплювани ама точно обратното,защото я вършат и намират винаги по една лоша причина да кажат защо я вършат…странно но факт.Аз вече се уморих да да пиша за това,защото винаги намират някаква лична причина.
  Но пък Наблюдател ме смая.Препоръчах му повече оптимизъм,но той надхвърли очакванията си със първия коментар,дали е в Троян снимката и от коя година!!!! :)Но пък и аз се смаях от наличието на толкова много скраб и липсата на ромското присъствие……..

 10. Какво да правят ромите при купчина камъни и пръст ?
  Желязо и ценности в тоя боклук няма. Собствениците да бяха го използвали поне за запълване на някоя пътна неравност (понеже в града ни няма такива изобщо) или просто да ги бяха махнали на някой третокласен път извън града, дето каруците ще ги овалят за 2-3 дни.
  Но уви, селенията е над всичко.

 11. Наблюдател, в последната Ви реплика съзирам известна доза дебелащина! И въобще стила Ви на писане е такъв, вие в повечето случаи се е–вате, с пишещите и с проблемите. Не Ви съдя, само констатирам.

 12. Мястото на строителните отпадъци съвсем не е до кофите, както си мисли бат Сали. Подава се заявление по образец до Общината, за да се даде направление за извозване и депониране на отпадъците. Таксата е смешна – по 1 лв. на кубик.

 13. Значи Темплар е бил прав да се възмути от гледката.
  Чудно само как на останалите хора, дори тия дето живеят в този район не им прави впечатление това и не им пречи тази мизерия…
  Или сме си свикнали на мизерията, а ?

 14. АРВи ти наистина ме изуми! Позна, дебел съм и леко оплешивял. 🙂

 15. До Наблюдател.
  Това пък изобщо не е важно. Стига дебелащини , моля те. Пиши нещо смислено.

 16. До АРВи: Ако знаеш някоя диета за отслабване – сега е момента да я кажеш! 😉

 17. Четене, знание, познание, смирение, уважение, най вече към себе си, честен взор, обзорно и пространствено виждане, никакъв астигматизъм във възприятията, не на пристрастията, вяра всебе си, оптимизъм, забъркан умерено с песимистичната ни действителност, тънък усет към проблемите, изящно слово и брилянтни отношения със хората като теб самия, които пишат тук. Не стига ли вече, мога ако искаш да продължа, но не бива повече, защото ще заприличаш на бухенвалдски манекен, ако успееш да реализираш всичко това. Не те подценявам и не ти се надсмивам. Какъвто въпросът, такъв и отговорът. С уважение към тваята особа, но пак са ти дебелашки въпросите. Не бъди циник. Така не си интересен много, с това си поведение. Това, че ти обръщам внимание е защото те ценя за това че си във форума. Нали трябва да се поддържаме, а не дасе е – – – ваме един друг. Нали виждаш , че властимащите достатъчно и с вещина правят най добре, точно това , а ние тук ……??????? нищо…. Само, че ние не следва само да се правим на интересни, а следва да постигнем и нещо друго, поне малко да надскочим себеси. Ти също ме учиш на нещо, въпреки че на пръв поглед не съм съгласен с теб, но това е друга тема.

 18. А пропуснах във физически план се отслабва най лесно, като нажежиш по някакъв начин една кафяна лъжичка до червено и я лапнеш. Гарантирам ти, след този акт поне 7-8 кг отслабване, доволство в семейството защото ще си мълчиш по неволя, ако си семеен и децата ти ще бъдат щастливи за известно време.

 19. АРВи, опитах не помага, единствено сега малко Ш-иткам като приказвам, щот ме боли.. Друга някаква диета ми требе 🙂

 20. Почистени са.

  П.П. Ако междувременно някой съгражданине не изсипал отново ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.