Д-р Гунешки преизбран за лидер на областното НДСВ

Д-р Гунешки преизбран за лидер на областното НДСВЧе живеещият отдавна в Троян зъболекар д-р Красимир Гунешки е преизбран за областен председател на НДСВ, съобщават в последните си броеве и двата троянски вестника. Отчетно-изборната конференция е била в нашия град, като на нея е присъствал Илия Лингорски, зам.-председател на царистката партия и също свързан с Троян – този път по родов корен. Илия Лингорски е казал, че НДСВ има потенциал да издигне самостоятелно кандидат за кмет в нашия град. На форума е подчертана ориентацията на НДСВ към средната класа и средния бизнес. НДСВ ще обещава решение на един-два от най-наболелите проблеми във всяка община.

По места партията на Симеон ще иска до есента вече да има яснота с листите за общински съветници, която да се представи на избирателите за идващите местни избори. Било отчетено, че в Троян само за последния месец 10 човека са пожелали да членуват в НДСВ.

2 thoughts on “Д-р Гунешки преизбран за лидер на областното НДСВ”

  1. Бихте ли ни дали информация как НДСВ се представя в днешния общински съвет? Г-н Гунешки мисля е общински съветник. Какво свърши до момента като такъв?
    Бихте ли ни дали някаква информация на каква политическа основа НДСВ, ВМРО, СДС, ДСБ, ССД и Новото време са коалиционни партньори в община Троян? Какво ги свързва?

  2. Може ли Гунешки да даде обяснения кой и как се разпореждаше със средствата на последните парламентарни избори? И кой ги прибра?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.